Cristina Cioran s-a filmat în baie, în timp ce se tunde și fredonează o melodie tristă: „Te-am iubit atât de tare, cât de mult am fost în stare”

Cristina Cioran a ajuns în pragul disperării. Actrița s-a filmat într-o ipostază îngrijorătoare, în baie, în timp ce se tunde de una singură și fredonează versurile unei melodii triste de dragoste.

21 mart. 2024, 23:31
Cristina Cioran s-a filmat în baie, în timp ce se tunde și fredonează o melodie tristă: „Te-am iubit atât de tare, cât de mult am fost în stare”
Cristina Cioran, în pragul disperării

Cristina Cioran e una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Vedeta a avut o relație cu Alex Dobrescu, cu care are împreună o fetiță în vârstă de doi ani, pe nume Ema. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar anul trecut, după o relație de doi ani, au ales să meargă pe drumuri separate, iar despărțirea a fost una cu scandal.

Citește și: Cristina Cioran le atacă pe femeile care apar mai mult dezbrăcate: „Se expun mult și degeaba”

Actrița și-a luat prin surprindere fanii din mediul online, după ce a publicat un videoclip în care se tunde singură în baie, fredonând o melodie tristă de dragoste din repertoriul Deliei.

„Te-am iubit așa cum am știut
Te-am iubit atât de tare
Cât de mult am fost în stare
Nu ca-n filme, nu cum ai visat
Și nici n-ai meritat”, a spus Cristina Cioran într-o filmare de pe TikTok.

@kikicioran Te am iubit @Delia Matache Official #shot #followers ♬ original sound – kikicioran

Citește și: Cristina Cioran aruncă bomba despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu: „Este totul mult mai clar”

Fanii au reacționat, spunând că actrița ar putea trece printr-o perioadă dificilă.

„Te îmbrățișez. Ai nevoie de cineva alături, care să te țină de mână și să-ți fie alături în perioada asta grea…Copilașul tău are nevoie de tine”/ „Ești bine? Nu prea pari din ultimele postări”/ „Nu trebuie să suferi după cineva care nu te-a meritat!! Sus privirea și să treci cu bine peste stătea asta. Ai un pui de crescut”/ „Draga mea fii tare, revino-ți pentru copilul tău, el merită să aibă o mamă frumoasă și fericită!! Bărbați se mai găsesc, nu se termină lumea la un bărbat, nu merită să suferi pentru nimic!! Hai capul sus!!”/ „Eu cred ca are mari probleme”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani la postarea Cristinei Cioran.

@kikicioranTe am iubit♬ Cum Am Știut – Killa Fonic & Delia