Mesaj RUNE pe ZODII 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Runa FEHU aduce noroc şi prosperitate pentru o zodie

Noutati de la pietrele mistice pentru toate zodiile. Pentru cine aduc runele veşti bune până la finalul acestei săptămâni.

31 oct. 2022, 14:45
Mesaj RUNE pe ZODII 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Runa FEHU aduce noroc şi prosperitate pentru o zodie

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Mesaj RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – FEHU (cu fata in sus). Runa indica faptul ca succesul si prosperitatea sunt in viitorul tau apropiat. Prosperitatea poate sosi spiritual sau fizic. Norocul poate veni pe calea ta si iti va spori bogatia vietii prin iubire, atat fizica cat si spirituala. Iubirea ta va fi implinita si reciproca.

Mesaj RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Hagalaz: Este nevoie sa distrugi ceva din trecut sau din prezent pentru a avea parte de o schimbare in bine. Chiar daca iti este frica de pierdere, ea este in folosul dezvoltarii tale, personale sau profesionale.

Horoscop rune 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă belşug şi fertilitate pentru multe zodii

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – JERA. Semnificatie RECOLTA. Aceasta runa anunta de regula un sezon fertil, o fericita ajungere la destinatia dorita. Jera este runa care indica rezultate benefice legate de orice activitate sau interes care te preocupa in acest moment al vietii. Tu ai pregatit solul si ai plantat semintele si acum trebuie sa le cultivi. Jera iti ofera un indiciu ca te indrepti spre succes. Nu te astepta totusi la rezultate rapide. Ca si cu orice recolta, un ciclu de cultivare sau un proces de maturizare este necesar pentru a putea, in final, sa culegi fructele muncii tale. Ai facut treaba buna si acum Jera te sfatuieste sa perseverezi si sa ai rabdare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.