Cristina Demetrescu: „Mercur retrograd aduce zile proaste, criza se prelungeşte”

Cristina Demetrescu avertizează că negoicerile politice din această perioadă nu vor avea nicio finalizarea deoarece este Mercur retrograd.

08 oct. 2021, 18:58
Cristina Demetrescu: „Mercur retrograd aduce zile proaste, criza se prelungeşte”

Mercur Retrograd, septembrie 2021: Ultimul Mercur Retrograd al anului 2021 a început pe 27 septembrie și se va termina pe 18 octombrie. Astrologul Cristina Demetrescu știe ce ne așteaptă în zilele următoare.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
Propria intuiție și încrederea în sine sunt esențiale în această perioadă, pentru a evita situațiile neplăcute pe care le generează Mercur Retrograd, a spus astrologul, într-o intervenție la Antena 3.

„Mercur Retrograd este în zodia Balanță, este în zodia Balanță, o zodie a influențabilității, fiecare nu mai face ce îl duce capul, ci ce spune celălalt. Implică foarte multă nehotărâre, indecizie, amânare.

Horoscop rune Octombrie 2021 Mihai Voropchievici. Suflete rănite, bate vântul în Casa Banilor şi doctorii certifică Mercur retrograd
Acest Mercur va fi retrograd până în data de 18 și cumva 10-18 octombrie vor înceta să fie retrograde mai multe planete: Pluto, Jupiter, Saturn. Este totuși un lucru bun pentru că s-ar putea ca lucrurile să se pună puțin în mișcare. Trăim o perioadă de dezinformare destul de mare, luna neagră stă nouă luni de zile pe Gemeni, care este exact teritoriul lui Mercur, deci influențele nefaste sunt din toate părțile, dacă nu facem ce spune sinele nostru. Să ne lăsăm mai puțin influențați de ce zic alții pentru că este important să avem o imagine foarte clară a ceea ce se întâmplă.

Este o perioadă foarte proastă pentru negocieri, iar în plan politic se vor duce negocieri în zilele astea, deci până pe 18 octombrie, implicit că acolo este Marte planeta războiului, cea care a generat toate aceste conflicte absurde, evident că o să fie lucruri extrem de vicioase. Această criză politică se va prelungi.”, potrivit spuselor cunoscultului astrolog la A3.

Ce este Mercur retrograd

Acest fenomen denumit MERCUR RETROGRAD este unul dintre puținele care afectează pe toată lumea într-un mod destul de uniform, iar efectele sale sunt mereu evidente. Astrologii spun că urmărirea perioadelor retrograde ale planetei Mercur ne poate ajuta să ne creștem productivitatea/eficiența și să evităm frustrarea pe care o poate aduce.

Deoarece Mercur este planeta situată cel mai aproape de Soare, orbita sa este mult mai scurtă decât cea a Pământului. Aproximativ de trei sau patru ori pe an, planeta Mercur se deplasează de-a lungul Pământului, și anume atunci când experimentăm o perioadă retrogradă de Mercur.

Deși aceste perioade de retrogradare ale Mercurului pot fi frustrante, ele sunt adesea utile, pentru că ne permit să reevaluăm, să revizuim, să readaptăm și să ne reproiectăm planurile. Uneori ne grăbim în viață fără a lua în considerare ipotezele sau acțiunile noastre de bază. Mercur retrograd ne permite să ne oprim, să privim, să ascultăm și să redirecționăm energiile noastre mai productiv. Mercur ne ajută să găsim soluția unor situații unde nu credeam că există.