Cristina Demetrescu, o nouă previziune tulburătoare despre finalul războiului din Ucraina: „Văd autodistrugerea lui Putin”

Astrologul Cristina Demetrescu i-a făcut astrograma lui Vladimir Putin, afirmând, pe Facebook, că este foarte posibil ca moartea acestuia să fie aproape: pe harta lui Putin guvernează două case proaste, pe cea a morții lui și pe cea a sfârşitului.

19 mai 2022, 14:13
Cristina Demetrescu, o nouă previziune tulburătoare despre finalul războiului din Ucraina: „Văd autodistrugerea lui Putin”

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni despre invazia din Ucraina şi sfârşitul liderului de la Kremlin. „Văd autodistrugerea lui Vladimir Putin împreună cu al său popor. Vor trage mult de pe urma acestor atrocităţi. Din nefericire, chiar şi cei care nu îl susţin, nu vor fi proscrişi doar la ei în ţară, dar vor suferi mult din cauza acestei stigme oriunde se vor duce”, a spus Cristina Demetrescu, în interviul pe care l-a acordat pentru money.ro.

Întrebată dacă războaiele ar putea fi evitate în cazul în care politica ar asculta de astrologie, Cristina Demetrescu a răspuns:

„Dacă politicienii ar asculta de conştiinţa lor şi de faptul că un război înseamnă moarte, atunci războaiele ar fi evitate. Ce ție nu-ţi place, altuia nu-i face ! Din păcate, mulţi lideri se folosesc de Astrologie în scopuri distructive, iar astrologii care îi consiliază sunt slugile lor și nu mai sunt emisarii Universului. A folosi această ştiinţă doar prin matematica ei, fără conştiinţă, ne conduce către definiţia Legii Polarităţii, care spune că tot ce este în acest Univers se manifestă în dublu sens, unul cu plus, altul cu minus. Cu Astrologia poţi face bine sau poţi face rău. Eu aş muri să fiu astrologul unui lider nebun care îmi cere să îi calculez o zi optimă de începere a unui război, aşa încât să îi garantez o victorie. Dar iată că există şi genul acesta de entităţi. Aşadar, unii ascultă de Astrologia lor”.

Cristina Demetrescu: „Putin are o karmă distructivă, e zodia morţii”. Astrologul anunţă când se termină războiul
Cristina Demetrescu afirmă că nu s-a temut niciodată să spună în spațiul public o informație cu impact major, dar că are o anumită strategie în acesst sens.

„Nu mă tem, le spun, dar le mai îmbrac. În ultima vreme nu mai vreau să vorbesc despre dezastre, cutremure, acidente aviatice, ci le menţionez generic cu titlul de „fenomene imprevizibile”. Nu am temeri, dar simt să mai salvez speranţa oamenilor, pentru că mulţi fac crize de anxietate cu atâtea ştiri cumplite, desi, siguranţa lor nu este ameninţată cu nimic. Doar de televizor. Nu vorbesc despre moarte, dar uite că am vorbit despre moartea lui Putin”, a spus Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu: Venus pe harta lui Putin guvernează două case proaste, pe cea a morții lui și pe cea a sfârşitului