Cristina Demetrescu: „Putin are o karmă distructivă, e zodia morţii”. Astrologul anunţă când se termină războiul

Războiul din Ucraina ar putea să se încheie prin luna mai. "A început cu o minicună, s-ar putea termina la fel", avertizează cunoscutul astrolog.

02 apr. 2022, 23:39
Cristina Demetrescu: „Putin are o karmă distructivă, e zodia morţii”. Astrologul anunţă când se termină războiul

Cristina Demetrescu este uluită de ce indică astrele legat de războiul din Ucraina şi de astrogramele protagoniştilor care-i întreţin artificial flacăra. Cristina Demetrescu spune când se termină războiul din Ucraina.  ”Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel.

Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a comentat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3

În ce privește sănătatea liderului de la Kremlin și zvonurile că ar suferi de o boală incurabilă, Demetrescu nu pare să vadă același lucru în astrograma sa. ”Harta ne spune că are o sănatate bună (…). Sunt entități care realizează că el nu mai are niciun viitor.

Dar, în acest an, are niște momente critice în acest an, el cade puțin câte puțin (…). Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război.

Astrograma lui Putin: este un om puternic pe parte distructică, practic este cumva programat să distrugă. De când este la putere, de circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atârnă în partea de jos a hărții.

Dacă cineva l-ar sfătui acum, i-ar spune să renunțe, să nu se ducă să cucerească ceva (…). Pe de altă parte, este a opta zodie de la Balanță, este o zodie distructivă, care se numește și zodia morții”, susține Cristina Demetrescu.

În plus, ”toate astrele indică faptul că Putin trebuie să renunțe la război”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, harta astrală a lui Putin: ”E programat să distrugă, e în zodia morții. Eu nu am mai văzut așa ceva”

Vladimir Putin are o karmă distructivă, adică ”este programat să distrugă”, este născut într-o zodie distructivă, care se numește și zodia morții și totul se poate întoarce împotriva lui, la un moment dat, este analiza astrologilor.

Cristina Demetrescu, previziuni îmbucurătoare despre Zelenski: „Are caracter, nu a dat bir cu fugiţii. Din acest motiv, Saturn, planetă malefică, i-a devenit aliat”
Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară. Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap.

Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război”, spune Demetrescu.