Cristina Demetrescu, previziuni îmbucurătoare despre Zelenski: „Are caracter, nu a dat bir cu fugiţii. Din acest motiv, Saturn, planetă malefică, i-a devenit aliat”

Astrologul Cristina Demetrescu a analizat astrograma lui Volodimir Zelenski şi a ajuns la concluzia că semnul sub care s-a născut, Vărsătorul, îi dă curajul de a înfrunta războiul în stradă alături de soldaţi. Astrologul este de părere că nici măcar Zelenski însuşi nu avea ideea de ce este în stare.

28 mart. 2022, 10:00
Cristina Demetrescu, previziuni îmbucurătoare despre Zelenski: „Are caracter, nu a dat bir cu fugiţii. Din acest motiv, Saturn, planetă malefică, i-a devenit aliat”

Cristina Demetrescu spune despre Zelenski că s-a născut într-o zodie ale cărei principale trăsături sunt curajul şi încăpăţânarea, trăsături care-l ajută foarte în aceste vremuri tulburi. Totodată, reputatul astrolog susține că preşedintele ucrainean a primit o provocare din partea planetei Saturn.

Cristina Demetrescu despre Zelenski: „E un om de caracter, un Vărsător care nu avea cum să-şi părăsească ţara”

Volodimir Zelenski are planetele deasupra orizontului, îl susțin. Este Vărsător, are ascendentul în zodia Gemeni, după ce o să treacă nebunia asta vor fi oameni care o să încerce să îl dea jos de pe soclul pe care s-a așezat. 

Cum să vii tu să îi spui unui Vărsător să plece de la el din țară? Nu există așa ceva. În primul rând, e o chestie de structură, de caracter. Crezi că Zelenski avea idee de ce e în stare? Habar nu avea. A fost pus în fața unei situații. Vărsătorul este o zodie a actoriei, a jucat în filme, dar este și o zodie de oameni foarte încăpățânați. Îl are pe Saturn care îi dă o lecție. Când nu dai bir cu fugiții atunci când Saturn vine și te pune la treabă, Saturn devine prietenul tău”, a explicat Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii ”Voi cu Voicu”.

Saturn este considerată o planetă malefică, dar această conotaţie vine din cauza faptului că Saturn este planeta karmei, energia acestei planete învăţându-i pe oameni să îşi descopere valorile şi propria persoană prin suferinţă, şi mai puţin prin experienţe pozitive. Pe scurt, dacă un om înţelege care sunt lecţiile pe care planeta Saturn le aduce în viaţa sa, el poate evolua şi se poate chiar transforma în mod fundamental.

De reţinut că această transformare va avea loc în urma unor sacrificii şi suferinţe. Cei dispuşi să evolueze vor înţelege utilitatea acestor suferinţe, explică astrologii.

Citeste si Astrologul Cristina Demetrescu a consultat stelele morţii lui Vladimir Putin: „Nu va mai fi mult timp atotputernic. E vulnerabil, nu mai are nicio protecție”. Data probabilă la care zilele liderului rus s-ar putea sfârşi

Cristina Demetrescu explică eşecul lui Putin

La polul opus, Putin, cel de la care toată plaenta se aştepta să iasă învingător, o ţine din eşec în eşec. Astrologul susţine că declanşarea acestui război de către ldierul de la Kremlin a fost o greşeală care va duce la răsturnarea sa de pe soclu. Soarele lui Vladimir Putin este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun, susține Cristina Demetrescu.

Cum de nu reușește Vladimir Putin să obțină ceea ce își propune? Din punct de vedere astral, planetele pentru Vladimir Putin sunt jos și pe acest lucru mă bazez când spun că el a început războiul care are menirea să-l răstoarne de pe soclu.

Între 29 ianuarie și 30 mai planetele sunt foarte puternic aglomerate pe un colțișor de cerc. Din cauza asta toată atenția noastră este concentrată spre o singură scenă. Nu mai contează nimic, doar ce se întâmplă în Ucraina. Pentru Vladimir Putin planetele sunt în josul hărții, ceea ce înseamnă că această forță magnetică astrală îl dă în jos. Este zodia Balanței, iar balanța este echilibrată atunci când ai grijă de acest echilibru.

Vorbim despre dezechilibre majore și extremism. Este un om puternic prin simplul fapt că Soarele lui este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun și amplifică capacitățile și puterea. Îi dau o imagine mult amplificată față de ceea ce este el ca om și pregătirea lui”, a explicat astrologul în cadrul emisiunii de la Antena 3

Citeste si Cristina Demetrescu, trei scenarii sumbre: războiul Rusia-Ucraina, război mondial sau atac nuclear