Cristina Demetrescu: „Putin poate să fie şi otrăvit, poate să fie şi judecat, că e Balanţă”

Vladimir Putin are o karmă distructivă, adică ”este programat să distrugă”, este născut într-o zodie distructivă, care se numește și zodia morții și totul se poate întoarce împotriva lui, spune cunoscut astrolog.

03 apr. 2022, 08:10
Cristina Demetrescu: „Putin poate să fie şi otrăvit, poate să fie şi judecat, că e Balanţă”

”De ce rezistă el de atât timp în Rusia? E vorba de o compatibilitate”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, arătând o hartă. Întrebată dacă ar putea fi Putin dat afară din interior, Demetrescu a spus ce vede pe astrograma liderului de la Kremlin.

”Eu asta mă gândesc, că poate e destul de greu. Adică, el poate să fie și otrăvit, poate să fie și judecat, pentru că Balanța este o zodie a justiției. Și cred că sunt niște premise destul de clare pentru care se încearcă și din interior.

Cristina Demetrescu: „Putin are o karmă distructivă, e zodia morţii”. Astrologul anunţă când se termină războiul
Limita de la care din interior s-ar spune stop este 30 mai, data-limită dată de mine. În perioada 2023-2026 intră planeta Saturn în zodia Pești și toate aceste lucruri le vom deconta și le vom deconta cu toții. Dar eu cred că sancțiunile pentru Rusia nu se vor mai ridica niciodată.

S-a plecat pe o linie pe care nu te mai poți întoarce”, a continuat astrologul Cristina Demetrescu.

Vladimir Putin are o karmă distructivă, adică ”este programat să distrugă”, este născut într-o zodie distructivă, care se numește și zodia morții și totul se poate întoarce împotriva lui, la un moment dat, este analiza astrologilor. ”Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară. Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap.

Cristina Demetrescu: Venus pe harta lui Putin guvernează două case proaste, pe cea a morții lui și pe cea a sfârşitului
Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război”, spune Demetrescu

”Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel.

Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a comentat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.