Cristina Demetrescu: Zodia care va avea protecţie divină în 2022

Astrologul Cristina Demetrescu a dat toate detaliile despre anulul 2022: ce zodii au noroc, ce zodii au cumpene, când sunt zile norocoase.

08 ian. 2022, 07:13
Cristina Demetrescu: Zodia care va avea protecţie divină în 2022

Astrologul Cristina Demetrescu anunță un 2022 bine aspectat din punct de vedere amoros pentru nativii acestei zodii. Deși până acum se dădeau deoparte atunci când venea vorba de decizii, în noul an, ar putea avea curajul să aleagă tot ce este mai bun pentru ei.

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea nenumărate oportunități din toate punctele de vedere, ca să nu mai vorbim de faptul că, pe plan amoros, și-ar putea găsi marea iubirea la care sperau de ceva vreme.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ
Deciziile pe care le vor lua în 2022 îi vor învăța lecții importante, care vor fi extrem de importante în drumul lor. ”Destinul îi va ajuta pe Tauri. Oamenii își pot găsi marile iubiri, marile oportunități, ocazii, pot lua cele mai importante decizii din care trebuie să tragă niște concluzii. Taurii își vor acorda mai multă importanță”, spune Cristina Demetrescu.

Pe plan financiar însă, nativii acestei zodii ar trebui să fie atenți. În luna aprilie nu se recomandă în niciun caz investițiile. Astrologul spune că această lună este văzută precum ”luna neagră pe casă banilor”, așa că gândiți-vă de două ori înainte de a face o investiție.

”Până pe 14 aprilie nu sunt recomandate investițiile, pentru că este luna neagră pe casa banilor”, spune Cristina Demetrescu.

Zodia care nu trebuie să rateze oportunitățile în 2022
Asta nu înseamnă că Taurii nu vor avea parte și de lucruri benefice. În 2022, nativii acestei zodii sunt protejați din punct de vedere divin. De asemenea, vor avea lângă ei și oameni, la care vor putea apela oricând.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
Chiar dacă mijlocul primăverii îi va surprinde mai supărăcioși ca de obicei, lucrurile se vor rezolva din luna mai. Astrologul Cristina Demetrescu le recomandă celor născuți sub acest semn zodiacal să fie atenți la toate oportunitățile profesionale care vor apărea în calea lor, așa că nu neglijați niciun semn și rămâneți vigilenți, ar putea fi șansa pe care o așteptați de multă vreme.

Jupiter este excepțional pe sănătate în perioada 10 mai- 29 octombrie. În 2022, Taurii nu au voie să piardă oportunitățile profesionale, deoarece este un element de apogeu profesional”, spune Cristina Demetrescu.