Cristina Dochianu a născut. Prima imagine cu bebeluşul

Cristina Dochianu a devenit mămică pentru a treia oară. Este bucurie mare în familia fostei prezentatoare TV. Marele eveniment a fost ținut în secret până astăzi, când vedeta a postat prima imagine cu micuțul în mediul online. Acolo, a primit o mulțime de felicitări.

19 nov. 2019, 16:56

Cristina Dochianu și-a strâns la piept al treilea copil. În urmă cu câteva zile, Cristina Dochianu a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băiețel perfect sănătos. Împreună cu soțul ei, Cristian Fogarassy, aceasta a ales numele micuțului: Nicolas.

Chiar astăzi, vedeta a postat o imagine în mediul online. În fotografie apar fetițele ei care stau în jurul băiețelului aflat într-o scoisă specială pentru bebeluși. Primirea a fost una specială. Din baloane colorate scria: Bine ai venit! Nicolas!

Vedeta este foarte discretă cu viața personală de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum este mămică full-time, soție cu normă întreagă. Cristina este căsătorită cu Cristian Fogarassy și mai au împreună două fetițe:Yvonne (5) şi Anais (2 ani şi jumătate).

Cristina Dochianu s-a retras din showbiz și duce o viață liniștită alături de soțul ei și de cei doi copii. Cristina s-a căsătorit în anul 2013 cu Cristian Fogarassy, într-o ceremonie discretă ce a avut loc lângă Orșova, orașul în care blonda și-a petrecut copilăria. În 2015, Cristina a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, Yvonne, iar în urmă cu doi ani s-a născut și un băiețel, vedeta reușind să țină sarcina ascunsă vreme de opt luni.

Până la căsătoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, Cristina Dochianu a avut o relație mediatizată cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush, începută la finalul lui 2007 și încheiată în 2010.