Cristina este mamă a 11 copii, la 23 de ani. Visează la o familie şi mai numeroasă, cu 105 copii

La doar 23 de ani, Cristina Ozturk, din Georgia, este mamă a 11 copii. Tânăra a devenit populară după ce şi-a exprimat dorinţa de a avea în grijă 105 copii. Momentan, ea şi soţul ei, Galip, educă 11 micuţi.

17 feb. 2021, 12:54
Cristina este mamă a 11 copii, la 23 de ani. Visează la o familie şi mai numeroasă, cu 105 copii
Cristina este mamă a 11 copii, la 23 de ani

Cristina este mamă a 11 copii, la 23 de ani. Povestea de dragoste cu soţul ei a început în Georgia, acolo unde a petrecut o vacanţă de vară, ea fiind de origine rusă. Galip s-a  îndrăgostit la prima vedere şi a cerut-o în căsătorie de la prima întâlnire.

La acea vreme, Cristina avea deja un copil, o fetiță pe nume Victoria. Bărbatul i-a mărturisit că își dorește o familie numeroasă și i-a propus Cristinei să apeleze la mame surogat. În Georgia, acest lucru este destul de răspândit, iar costurile nu sunt atât de ridicate, spre deosebire de alte țări, fiind de 10.000 de dolari plus cheltuieli lunare.

Galip Ozturk este un om de afaceri cunoscut în Georgia, iar costurile pentru serviciile clinicii de fertilizare în vitro și pentru mamele surogat n-au fost o problemă pentru ei. Astfel, în 2020, au apărut pe lume 9 copii, iar în ianuarie 2021, cuplul s-a bucurat de cel de-al zecelea copil biologic.

Citeşte şi: Vă mai amintiţi de Nadya Suleman, femeia însărcinată cu 8 copii? Cum arată acum, la 11 ani după ce a născut

Cristina este mamă a 11 copii, la 23 de ani

Cristina a povestit pe Instagram că o ajută şapte femei, una gătește, patru fac curățenie, iar trei sunt bone care se ocupă exclusiv de educația și îngrijirea celor mici.

Tânăra este o mamă extrem de cool, iar asta i-a adus popularitatea pe reţelele de socializare, o urmăresc peste 60.000 de persoane. Ea nu este doar mamă pentru copii, gătește și are grijă de o mică grădină, situată pe terasa blocului, unde plantează de la flori până la diverse legume.

Cristina și Galip intenționează să aibă mai mulți copii, obiectivul ar fi să ajungă la 105 copii.