Cristina Herea şi Anca Marcu aduc miresmele orientului în România

L'Art No.29 şi Marab Perfumery vă invită miercuri 16 septembrie, ora 19.00, în incinta hotelului Arc de Triumph by Residence Hotel la un eveniment. 

RomaniaTV.net
09 sept. 2015, 11:33

Nu vor lipsi cadourile, cocktail-urile, muzica bună, dar nici discount-urile la parfumurile exclusiviste şi genţile create manual din piele de şarpe şi crocodil. O parte din mirajul Dubaiului este adus de Marab Perfumery în România prin minunatele arome orientale, iar L’Art No. 29 duce în Orientul Mijlociu mesajul eleganţei şi rafinamentul româncelor prin genţile lucrate manual.

„Am ales să aduc în România esenţe şi parfumuri cu tradiţie de peste 100 de ani, în Orient. Mi-am dorit ca aromele de care se bucură cei mai bogaţi oameni ai lumii, şeicii, să poată să fie cumpărate şi în România la preţuri accesibile. Unicitatea este dată şi de conceptul sticluţelor, parte dintre ele fiind împodobite cu pietre preţioase încrustate manual”, a declarat Anca Marcu.

„Toate genţile sunt lucrate manual, din piele de şarpe şi crocodil, iar pe capacul interior maeştrii artizani inscripţionează mesaje motivaţionale. Fiecare creaţie este o operă de artă, iar de luna aceasta ele pot fi găsite şi în Dubai”, a declarat în exclusivitate Cristina Herea, pentru RomâniaTV.ro.