Cristina ICH, acuzată de fani după ce s-a pozat cu noul ei ceas Rolex: „Nu a vrut să fie luată în vizor de ANAF”

Nici nu s-a stins bine scandalul donațiilor destinate Institutului Cantacuzino, când Cristina ICH a fost acuzată că ar fi primit o parte din banii strânși pentru lupta anti-COVID 19, că iubita lui Piți Jr se află în centrul unei alte controverse. 

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 07:39

Totul se pare că a pornit după ce „Prințesa Instagramului” și-a prezentat, în mediul online, noua achiziție de marcă, un ceas Rolex, model Cosmograph Daytona, estimat la aproximativ 30.000 de euro.

La scurt timp după ce s-a fălit pe contul ei de socializare cu minunata bijuterie, Cristina ICH a fost luată la rost de fani. Din câte se pare, mai mulți urmăritori i-au reproșat diveri că Rolex-ul ar fi fost achiziționat în urma încasărilor pe care le-a avut din proiectele umanitare în care s-a implicat în ultima perioadă și care au făcut obiectul mai multor dispute în spațiul media. 

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo i-a dăruit mamei sale o super maşină de lux cu ocazia Zilei Mamei, care se sărbătoreşte în Portugalia

Potrivit unor informații oferite de CANCAN, Cristina ICH le-ar fi mărturisit admiratorilor ei, mai în glumă, mai în serios, că impunătoarea bijuterie este, de fapt, o replică pe care a achiziționat-o din „Dragonul Roșu”.

„O urmăritoare a întrebat-o de unde e ceasul, iar Cristina a răspuns că e de la Dragon. Sunt mai mult ca sigur că este o minciună mare și cred că a spus asta doar ca să nu fie luată în vizor de ANAF”, ne-a dezvăluit un cititor, sub protecția anonimatului.

Citeşte şi: Raperul Fred The Godson, cunoscut pentru hitul Doves Fly, decedat de COVID 19 după ce şi rugat fanii să se roage pentru el

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, iubita lui Alex Pițurcă a amenințat un cunoscut om de radio, care a „îndrăznit” să comenteze pe marginea campaniei de strângere de fonduri.

„Promit că după ce trece campania mă ocup de tine special. Și tot online-ul este Dumnezeu. Să mă judece. Nu au ce să judece. Tu, fetiță, ești de judecat că dai în alții fără fundament și habar nu ai. Eu fac reclama din fundul patului și tu de pe gresie. Fiecare cu ce poate. Și genul tău nu cere bani, nici dacă ai cere nu ți s-ar da”, i-ar fi transmis vedeta omului de radio.