Cristina Ich, de urgență la spital cu micuţul Noah. Momente de coşmar: „Vomita întruna, era leşinat!”

Christina Ich, partenera lui Alex Pițurcă, a trecut prin momente foarte dificile în ultimele zile. Vedeta s-a speriat foarte tare în momentul în care celui mic i-a crescut temperatura şi a ajuns de urgență cu copilul la spital.

25 ian. 2022, 15:03
Cristina Ich, de urgență la spital cu micuţul Noah. Momente de coşmar: „Vomita întruna, era leşinat!”
Cristina Ich, de urgență la spital cu micuţul Noah

Cristina Ich, de urgență la spital cu micuţul Noah. Momente de coşmar: „Vomita întruna, era leşinat!”. Vedeta, pe numele real Cristina Micu, a anunţat pe rețelele de socializare că s-a sperat foarte tare după ce fiul ei, Noah, s-a îmbolnăvit, făcând febră mare.

Cristina Ich, de urgență la spital cu micuţul Noah. Momente de coşmar: „Vomita întruna, era leşinat!”

Cristina Ich s-a dus cu copilul la spital, acolo unde i-a făcut mai multe analizeze, însă după câteva ore i s-a spus că nu e de internet și a plecat cu el acasă! Numai că abia acum avea să înceapă nebunia!

Cristina Ich dezvăluie marele ei secret. Şi-a schimbat numele pentru a uita de tatăl adevărat

„Am avut câteva zile de coșmar, mai ales că eu nu am mai avut probleme cu Noah până acum: colici, dureri de burtă, maxim a avut o febră 38 care nu era nimic îngrijorător, acum a ținut-o numai în 40-41 cu 5 a avut-o într-o seară. M-am speriat atât de tare. A avut numai febră 40, 41 cu 5… Am fost cu el la spital, analize, și mi s-a zis că nu era de internare. Dar trei zile la rând a avut doar 40 și 41, febră! Copilul meu putea să intre în convulsii și ei îmi ziceau să stau liniștită. Copilului nu îi trecea febra nici cu cele mai puternice medicamente și vomita întruna. Greșeala mea a fost că l-am dus imediat la analize. Când a făcut febră 39 l-am dus imediat la analize și cred că organismul n-a avut timp să arate că e ceva bacterial și atunci n-a ieșit nimic. Dar 100% era ceva bacterial, că n-ai cum”, a spus Cristina Ich.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit. Prima reacţie a influenceriţei: „Aveţi impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie?”

„Cam câte zile trebuia să stau să-mi văd copilul nehrănit? Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest… M-am speriat îngrozitor. Stătea leșinat, la pat. Îmi spuneau: mai aveți răbdare, este normal. Să stai cu febră mare și nemâncat de trei zile nu e normal. Acum i-am pus iar perfuzie să îl vitaminizez, cu glucoză și vitamina B! Și în sfârșit, Noah e bine. Cam cât trebuia să-mi văd copilul nehranit? Că era leșinat. M-am speriat îngrozitor, stătea leșinat la pat! Nu mai vreau să-l văd leșinat niciodată”, a mai spus Cristina Ich.


loading...
Partenerii noștri