Cristina Ich dezvăluie marele ei secret. Şi-a schimbat numele pentru a uita de tatăl adevărat

Cristina Ich are o relaţie de mai mulţi ani cu Alexandru Pițurcă, dar nu sunt căsătoriți. Cei doi au împreună un copil.

08 dec. 2021, 17:36
Cristina Ich dezvăluie marele ei secret. Şi-a schimbat numele pentru a uita de tatăl adevărat
Cristina Ich

Cristina Ich dezvăluie marele ei secret. Vedeta are 30 de ani, este din Republica Moldova și este cunoscută ca influencer. Numele ei adevărat este Cristina Micu, însă nu dorește să folosească acest nume de familie!

Cristina Ich dezvăluie marele ei secret. Şi-a schimbat numele pentru a uita de tatăl adevărat

Cristinei Ich  a declarat că şi-a schimbat numele pentru că vrea să uite de tatăl ei biologic. „În curând și în buletin va scrie Cristina Ich. Renunț la Micu. Din 2010 m-am prezentat cu numele Cristina Ich. Îmi schimb numele pentru că nu vreau să mă lege nimic de viața pe care am lăsat-o îngropată cu ani în urmă. E singurul lucru pe care nu aș vrea să îl explic niciodată. E un subiect sensibil. Mama mea o icoană. Iar tatăl meu vitreg este un om extraordinar. De la 12 ani este tatăl meu adevărat. Eu când l-am întâlnit pe el, l-am simțit tată. I-am spus mamei: cu el mi-aș dori să mă căsătoresc. Tatălui biologic îi doresc sănătate. Nu știu nimic de el și nici nu vreau să știu”, a declarat Cristina Ich în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum arată acum copilul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Imagine rară cu micul Noah FOTO

Cristina Ich a primit premiul Romanian Social Media Star of 2020, în cadrul celebrei gale E! People’s Choice Awards din Los Angeles. „Premiul este o dovadă a faptului că publicul e alături de mine, iar munca mea a fost recunoscută. Este premiul oamenilor, în primul rând. Ceea ce se va schimba cu siguranţă este percepţia mea asupra propriei activităţi din online. Am realizat că publicul are mari aşteptări de la mine şi îmi doresc să îi surprind pe viitor cu proiecte tot mai mari şi mai frumoase”, a declarat Cristina Ich.

Viața Cristinei Ich. Motivul pentru care a renunțat la Facultatea de Medicină: ”Este un subiect sensibil”