Cristina Ich este însărcinată cu Alex Piţurcă

Formează un cuplu de puțin timp, mai exact de la începutul anului 2019, însă Cristina Ich (32 de ani) și Alex Pițurcă (35 de ani) fac pași importanți în relația lor.

09 iul. 2019, 09:25
Cristina Ich este însărcinată cu Alex Piţurcă

Frumoasa moldoveancă, supranumită „Angelina Jolie de România”, lesne de înțele de ce, este însărcinată cu Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, fostul antrenor al naționalei de fotbal, scrie click.ro. În mai puțin de două luni, Cristina Ich va aduce pe lume un băiețel.

Citeşte şi Cristina Cioran, la un pas de moarte. „Nu puteam striga, nu mă puteam mişca”

Deși este extrem de activă pe paginile rețelelor sociale, având peste 600.000 de urmăritori doar pe Instagram, celebra vlogger-iță a reușit să ascundă cu brio acest eveniment important din viața ei. La un moment dat, una dintre fane chiar a întrebat-o dacă este însărcinată, întrucât semnele sarcinii erau destul de vizibile, însă regina Instagramului a negat acest lucru. Totuși, apropiații știu despre faptul că iubita lui Pițurcă jr este însărcinată și va naște la începutul toamnei.

„Victor Pițurcă va deveni din nou bunic. De data aceasta, fiul său cel mare, Alexandru, va aduce un nepot în familie. Toată lumea e fericită, iar Cristina radiază. I se observă burtica, în rest ea are aceeași siluetă de invidiat, motiv pentru care reușește să țină bine ascuns acest secret”, au spus prietenii superbei brunete, citaţi de Click. Victor Pițurcă mai are un nepoțel în vârstă de 8 ani, Antonio Alexandru, de la fiica lui, Claudia.