Cristina Ich este milionară! Cu ce afaceri a dat lovitura fosta noră a lui Victor Piţurcă

Cristina Ich (36 de ani) a fost căsătorită cu Alexandru Pițurcă (39 de ani), fiul fostului selecționer Victor Pițurcă (67 de ani), alături e care are un copil, dar cei doi s-au despărțit în 2022.

17 mai 2023, 12:12
Cristina Ich este milionară! Cu ce afaceri a dat lovitura fosta noră a lui Victor Piţurcă
Cristina Ich este milionară! Cu ce afaceri a dat lovitura fosta noră a lui Victor Piţurcă

Cristina Ich este milionară! Fosta noră a lui Victor Piţurcă este o influenceriţă cu peste 800.000 de urmăritori pe rețelele sociale şi a devenit celebră grație meseriei de model. Originată din Republica Modova, Cristina Ich, pe numele real Cristina Micu, a dat lovitura şi în afaceri: are trei firme, iar veniturile sale nete se ridică la peste un milion de lei pe an.

Companiile pe care le deține Cristina Ich activează în domeniul media și al vânzărilor de produse de înfrumusețare. Potrivit Fanatik, acesta încasează peste 21.000 de euro lunar!

Citeşte şi: Cristina Ich, implicată într-un scandal de proporții. Influencerița, comentarii rasiste pe internet: „Destul de mulți imigranți la noi în țară. La câți bani avem îi ținem și pe alții. Iau locurile de muncă ale românilor”

Cristina Ich a anunțat anul trecut despărțirea de Alexandru, fiul lui Victor Pițurcă, cu care are un băiat pe nume Noah. „Despărțirea nu este una abruptă. Decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau dacă ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini nouă, calvar. Ne-am iubit mult. Ne-am iubit pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil”, a spus Cristina Ich.