Cristina Ich, surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat. Imaginile vorbesc de la sine. Piți Jr. se va înfuria cu siguranță

Cristina Ich, logodnica lui Alex Pițurcă, a fost surprinsă în fața unui mall din zona de Nord a Capitalei, în timp ce se îmbrățișa cu un bărbat misterios. "Prințesa Instagramului" se răzbună pentru infidelitățile partenerului.

13 dec. 2021, 16:20

Cristina Ich,  logodnica lui Alex Pițurcă, a fost surprinsă în momentul în care s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut în fața unui mall, din zona de Nord a Bucureștiului.

„Prințesa Instagramului” tocmai se întorcea de la o sesiune de cumpărături, când l-a zărit pe misteriosul, bărbat căruia i-a și sărit în brațe.

Cristina Ich dezvăluie marele ei secret. Şi-a schimbat numele pentru a uita de tatăl adevărat
Cei doi au stat îmbrățișați minute bune, apoi au făcut câțiva pași ținându-se de mână, ca niște îndrăgostiți adevărați. Întâlnirea a fost destul de scurtă, iar drumurile lor s-au separat, Cristina Ich s-a îndreptat cu zâmbetul pe buze spre mașină, iar bărbatul s-a făcut nevăzut.

Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o tumultoasă poveste de dragoste, care a fost presărată, de-a lungul timpului, cu multe momente dramatice. Una dintre cele mai frumoase femei din România a fost înșelată de mai multe ori de Alex Pițurcă, însă până la urmă logodnicul infidel a fost iertat, având în vedere că cei doi au și un copil împreună, relatează CANCAN.ro unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Acum ceva timp, Christina Ich a povestit despre s-a cunoscut cu Piți Jr., dar și cum l-a anunțat că este însărcinată.

Cristina Ich, scandal monstru la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească.

După trei luni l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, spunea influencerița într-un interviu, acum ceva timp.