Cristina Joia, ținta ironiilor la Visuri la Cheie. Ce a putut spune un coleg despre arhitectă: „Pune mâna la muncă”

Cristina Joia, arhitecta de la Visuri la Cheie, a fost ținta ironiilor unui coleg în timpul filmărilor pentru sezonul cu numărul 10 al emisiunii.

20 sept. 2023, 22:04
Cristina Joia, ținta ironiilor la Visuri la Cheie. Ce a putut spune un coleg despre arhitectă: „Pune mâna la muncă”
Cristina Joia, arhitecta de la Visuri la Cheie, ținta ironiilor

Sezonul cu numărul 10 Visuri la Cheie a început pe 13 septembrie, de un deceniu emisiunea reușind să aducă o speranță familiilor greu încercate de soartă. Echipa muncește din răsputeri pentru fiecare proiect, însă, ca în orice colectiv eistă și tachinări. Cristina Joia, una dintre veteranele emisiunii, a fost ținta ironiilor.

Emisiunea a revenit pe micile ecrane toamna aceasta, dar într-o nouă formulă – Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia, Oana Boghiu și Florin Brînzan sunt cei care duc mai departe misiunea de a îndeplini vise.

Citește și: Cum arată Cristina Joia în costum de baie. Vedeta Pro TV a postat imagini din vacanța din Marbella

De-a lungul timpului, zeci de locuințe au fost renovate, iar echipele au muncit pe brânzi. Unele momente sunt mai tensionate, altele pline de amuzament. În cadrul ediției din această seară. Cristina Joia a fost ținta ironiilor colegilor săi.

Alex Gavrilescu, unul dintre arhitecții din cadrul noului sezon, a făcut glume la adresa colegei sale. Acesta s-a legat de numele de familie al colegei sale.

Citește și: Cristina Joia de la Visuri la Cheie a divorțat în direct! „Am avut nevoie de un timp”

Alex Gavrilescu: „Joia pictează, dar în restul săptămânii ce face?”

Cristina: „Ai idee de câți ani aud nume vizavi de numele meu de familie?”

Alex Gavrilescu:  „Și tot o să auzi… Mă umple, știți copiii din grădiniță? Am ajuns la o altă vârstă: nu mai arunc cu bulgări de zăpadă, ci arunc câte o bombiță.. pac”

Andra Marinescu: „Alex, pune mâna la muncă, lasă vrăjeala (…) Alex e un copil în corp de adult”

Alex Gavrilescu: „Printre toate plăcerile din proiect, am una ascunsă: să o tachinez pe colega mea, Cristina Joia”, este dialogul purtat dintre aceștia, notează Fanatik.