Cristina Mihaela, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei, s-a despărţit de iubitul milionar la doar o lună de relaţie

Dacă pe plan profesional, lucrurile merg foarte bine, nu putem spune acelaşi lucru şi despre viaţa personală a Cristinei Mihaela, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 18:14
Cristina Mihaela, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei, s-a despărţit de iubitul milionar la doar o lună de relaţie

Vedeta s-a despărțit în urmă cu o lună de iubit, când erau la un pas să se căsătorească, după 6 ani de relație. La scurt timp, şi-a găsit feririrea în brațele lui Paul George Lung, un milionar din Cluj, și lucrurile păreau să se așeze favorabil în ceea ce o privește.

Însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult şi cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, potrivit cancan.ro.

Nu se cunosc motivele despărțirii, însă bărbatul pare deja să fi trecut peste separarea de frumoasa prezentatoare, căci ar fi fost surprins în compania altei femei, potrivit imaginilor prezentate de aceeaşi sursă.

Citeşte şi MISTER ELUCIDAT. Cu cine se iubeşte Cristina Mihaela de la „Bravo, ai stil!” FOTO

Cristina Mihaela, noua prezentatorea de la Puterea Dragostei

Sezonul cu numărul trei de la Puterea Dragostei va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului dupa ce a concurat la Bravo, ai stil!, a prezentat, alături de Victor Slav „Îmi place dansul!” și a fost prezentatoarea rubricii „Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii Teo Show, la Kanal D.

Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!„, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.