Cristina Neagu este în doliu. Tatăl handbalistei a murit la 68 de ani

Tatăl handbalistei Cristina Neagu a murit. CSM București a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook.

16 apr. 2024, 20:14
Cristina Neagu este în doliu. Tatăl handbalistei a murit la 68 de ani

Cristina Neagu este în doliu. Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat.

Tragedie în lumea fotbalului, a murit un fost campion mondial. „O legendă despre care citeşti. Unul dintre cei mai mari pe care i-am avut vreodată!”

„Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în suferinţa provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, ‘Săgeata Albastră’. Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanţe, Cristina!”, a transmis CSM Bucureşti.

Tatăl handbalistei, Constantin Neagu, avea 68 de ani. Momentan, nu se cunosc mai multe informații cu privire la cauza decesului a tatălui Cristinei Neagu.

Ce a spus Leonard Doroftei despre Costel Corduneanu, interlopul care a murit la 54 de ani. Cei doi au participat împreună la două Olimpiade
Tatăl Cristinei Neagu a şi fost înmormântat. Constantin Neagu avea doar 68 de ani, iar ceremonia a fost una extrem de discretă și la care au participat doar cei din familie.

Niciun reprezentant de la Federația Română de Handbal sau de la CSM București nu a fost prezent la nefericitul eveniment care a avut loc la Domnești, cimitirul Ghencea II.

Jucătoarea în vârstă de 35 de ani trebuie să își revină cât mai repede pentru a putea face deplasarea la meciul din Liga Florilor pe care CSM București îl dispută duminică, 21 aprilie, în deplasare la Suceava.