Cristina, o româncă de 19 ani, a murit într-un tragic accident în Italia. „Ai lăsat în urmă o mare jale și suferință”

Cristina, o româncă de 19 ani din Italia, și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Ceretto di Carignano, provincia Torino, pe drumul provincial 663 care duce în zona Cuneo.

16 mart. 2023, 18:23
Cristina, o româncă de 19 ani, a murit într-un tragic accident în Italia. „Ai lăsat în urmă o mare jale și suferință”

Cristina s-a stins din viață miercuri după-amiază, după două zile de agonie. Românca avea domiciliul în Lombriasco și a fost internată în spitalul Cto din Torino, unde a fost internată cu prognostic rezervat în urma accidentului.

Tânăra se afla în mașină cu doi prieteni, într-un Peugeot din 2008, iar la un moment dat autoturismul a ieșit de pe drum la scurt timp după miezul nopții și a ajuns într-un câmp. Mașina s-a lovit puternic de stâlpii liniei de telefonie. Tânăra stătea pe bancheta din spate și, din păcate, nu a reușit să supraviețuiască.

Citește și Eveniment tragic pe o șosea din România! O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident teribil în Suceava

Fata urma să împlinească 20 de ani în luna mai, dar acum este plânsă de părinții, de frații și de prietenii săi, care au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale. „Cristina, ai lăsat în urmă o mare jale și suferință”, a scris cineva pe Facebook.

Celelalte două fete au fost transportate la Santa Croce di Moncalieri, iar starea lor de sănătate e mai puțin gravă. Prietena Cristinei, în vârstă de 23 de ani, care conducea mașina, riscă să răspundă pentru acuzația de omor rutier.

Părinții Cristinei, sora, fratele ei și toți cei care au cunoscut-o sunt șocați și nu vor să accepte că tânăra a pierit într-un asemenea accident teribil.

Oamenii legii continuă investigațiile în acest caz.

Citește și Accident tragic la Arad! O tânără însărcinată a murit. În total sunt cinci victime, printre care doi copii