Cristina Ţopescu, interviu de colecţie cu Simona Halep. Ce mărturisiri i-a făcut fostul nr. 1 mondial VIDEO

Cristina Țopescu, găsită moartă în casă, duminică, 12 ianuarie 2020, a realizat pentru Canal 33 unul dintre puținele interviuri cu Simona Halep în România. În noiembrie 2017, jurnalista a discutat cu fostul lider wWTA.

13 ian. 2020, 10:46
Cristina Ţopescu, interviu de colecţie cu Simona Halep. Ce mărturisiri i-a făcut fostul nr. 1 mondial VIDEO

Cristina Țopescu a vorbit cu Simona Halep despre cum vede sportiva presa românească, felul în care a evoluat tenisul și cum a crescut din punct de vedere psihologic. Mai mult, Simona Halep a recunoscut că în tenis nu există amiciție, ci doar spirit combativ, fiindcă „totul se oprește când ești adversara unei alte jucătoare”.

Primele rezultate ale legiştilor în cazul morţii Cristinei Ţopescu. Cum a murit jurnalista. Raportul INML a ajuns la Parchet

Simona Halep a mai vorbit despre relația cu Darren Cahill, dar și pregătirea fizică pe care o făcea pentru a rămâne în formă, într-o perioadă în care era măcinată de accidentări.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seara, în locuinţa ei. Nu o mai văzuse nimeni de la sfărșitul anului trecut. Apelul la 112, făcut duminică după ora 21, a dus la cumplita descoperire.

Cristina Ţopescu A MURIT. Anunţul oficial al POLIŢIEI

Cristina Ţopescu era fata celebrului comentator sportiv Cristian Ţopescu, decedat pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani.