Primele rezultate ale legiştilor în cazul morţii Cristinei Ţopescu. Cum a murit jurnalista, supradoză accidentală sau sinucidere

Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou. Este concluzia la care au ajuns medicii legiști, după necropsie, anunţă România TV. Însă, nu au putut stabili cu exactitate ziua în care a decedat și nici cauza morții din cauză că trupul neînsuflețit se afla într-o avansatăstare de putrefacție. Raportul medico legal a ajuns pe masa procurorilor care au cerut și expertize în cazul câinilor morți. 

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 10:38
Primele rezultate ale legiştilor în cazul morţii Cristinei Ţopescu. Cum a murit jurnalista, supradoză accidentală sau sinucidere

În cazul morţii Cristinei Ţopescu a fost cerut şi o expertiză toxicologică după ce în stomacul ei au fost găsite mai multe medicamente. Din această cauza, anchetatorii merg pe două piste: supradoză accidentală sau sinucidere.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seara, în locuinţa ei din Tunari. Cristina Țopescu s-a stins din viață alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei. Cel mai probabil a murit la sfârșitul anului trecut, fără ca cei apropiați să observe trecerea ei în neființă. Cea care a sunat la 112 a fost una dintre vecinele jurnalistei, de altfel și o bună prietenă. Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare. 

Citeşte şi: Apel disperat al Cristinei Ţopescu înainte să moară: „Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir …”

România TV a intrat în posesia ultimelor înregistări din viaţa Cristinei Țopescu. Disperată, cerea ajutorul şi spunea cum este terorizată. Vorbeşte inclusiv despre omul care a nenorocit-o, cum se lupta cu el şi spunea că o să moară cu el de gât. Sunt inregistări tulburătoare în care Cristina Ţopescu vorbeşte inclusiv depre boala ei şi de ce se temea să cheme ambulanţa.

Citeşte şi: Mister în jurul morţii Cristinei Ţopescu. Poliţia a deschis dosar de MOARTE SUSPECTĂ

„Iarta-ma ca te bat la cap dar, nu mai stiu ce sa fac, ieri am facut atac de panica, am reusit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineata am facut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat, mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atatia catei, cine dracu intra aici. Sper sa imi revin. Dar asta ma omoara cu zile, deci asta e un nenorocit, pur si simplu, ca pana acuma, iti dai seama ca a terminat cu aia de la DSV daca e adevarat. Si nu-mi da nici macar un mesaj, si nu stiu ce se intampla cu fetita si mi-e mie acuma rau, dar cand imi revin il ia mama dracu ca daca asta isi imagineaza ca eu sunt genul care doar plang si ma resemnez, se inseala, crede-ma. dar nu stiu ce sa mai fac acum. Te rog din suflet, cand termini treaba, da-mi un semn, merci”.

Citeşte şi: Poliţiştii au revenit la locuinţa Cristinei Ţopescu după ce a fost găsită moartă. Trupul jurnalistei a fost dus la INML


loading...