Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL, greşeală de clasa a doua într-un comunicat oficial

Cristina Ancuta Pocora, purtator de cuvant al Partidului National Liberal, a facut o greseala care arata ca a chiulit de la lectiile de ortografie de la scoala. Intr-o reactie data liderului senatorilor PSD, Ilie Sarbu, Pocora a demonstrat ca este cam certata cu limba romana, pe care in mod real ar trebui sa o controleze fara nicio problema, data fiind functia importanta pe care PNL si Crin Antonescu i-au acordat-o.

24 mart. 2014, 17:05
Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL, greşeală de clasa a doua într-un comunicat oficial

„Nu uitam ca domnul Sarbu este cunoscut, printre proprii sai colegi de partid” – scrie Cristina Pocora intr-un comunicat de presa asumat de PNL. Formula corecta, pe care purtatorul de cuvant PNL trebuia sa o foloseasca, este „propriii sai colegi”, cuprinzand astfel si articolul hotarat al adjectivului.

Greseala Cristinei Ancuta Pocora aduce aminte de erorile de exprimare facute in trecut de Elena Basescu, taxate dur la nivelul opiniei publice. Cel mai probabil, insa, presedintele PNL, Crin Antonescu, nu o va urechea pe doamna Pocora, dat fiind ca acesta declara impaciuitor zilele trecute, referindu-se la cearta dintre limba romana si Elena Basescu, ca „toti suntem oameni, toti gresim”.