Cristina Pucean, în doliu. Celebra dansatoare, îngenuncheată de durere: „Nu te vom uita niciodată!”

Cristina Pucean este în doliu. Celebra dansatoare trece prin momente cumplite, după ce tatăl ei s-a stins din viață.

29 aug. 2023, 11:11
Cristina Pucean, în doliu. Celebra dansatoare, îngenuncheată de durere: „Nu te vom uita niciodată!”
Cristina Pucean, în doliu. tatăl vedetei a murit

Cristina Pucean este în doliu. Tatăl dansatoarei s-a stins din viață astăzi. Anunțul trist a fost făcut de vedetă printr-o postare pe rețelele de socializare.

Pe conturile sale personale depe platformele de socializare, Cristina Pucean a făcut o postare foarte tristă. Dansatoarea a pus o imagine cu tatăl ei și a anunțat că acesta nu mai este printre noi.

Citește și: Cristina Pucean, surprinsă într-un mod inedit de Bogdan de la Ploiești. Ce surpriză i-a făcut manelistul

Vedeta a scris un mesaj emoționant, prin intermediul căruia a transmis că tatăl ei s-a luptat mult să rămână în viață, dar Dumnezeu a decis acum să-l ia. Bărbatul a rămas fără picioare în urmă cu câțiva ani și îi era foarte greu să se deplaseze.

„Te iubim tatăl nostru drag și scump! Nu te vom uita niciodată! Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi… Drum lin spre cer”, a scris Cristina Pucean pe Facebook.

Citește și: Lux și opulență în noua casă a lui Bogdan de la Ploiești! Manelistul și-a construit propria sală de cinema

În urmă cu doar două luni, pe data de 11 iunie, tatăl dansatoarei a fost la ziua ei de naștere. În momentul în care l-a văzut, dansatoarea a izbucnit în lacrimi, l-a strîns în brațe și l-a pupat. Tot momentul emoționant de atunci a fost pus la punct de Bogdan de la Ploiești, care a vrut să își vadă iubita fericită.