Cristina Roventa, bomba-sexy care îl inspiră Alexandru Maxim

De cînd joacă în Bundesliga, Alexandru Maxim sponsorizează naveta iubitei sale pe ruta București – Stuttgart. Pînă de curînd acest lucru nu i-a dăunat tînărului fotbalist. Ba chiar dimpotrivă! Se părea că prezența frumoasei de 27 de ani avea efect de steroizi asupra fotbalistului. Acesta era titular meci de meci, era unul dintre cei mai buni pasatori din Bundesliga și intrase în vizorul lui Liverpool! De mai bine de trei luni, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă carierei fostului jucător al Pandurilor.

28 ian. 2014, 08:54

Cauza exactă a scăderii de formă a fotbalistului nu este cunoscută, însă are legătură „maximă” cu Cristina Roventa, scrie fanatik.ro.

Frumoasa lui iubită petrece tot mai mult timp în Germania și se pare că-l obosește tare rău pe Maxim. Atît de tare, încît mijlocașul își recuperează energia pierdută în dormitor pe banca de rezerve, prezența pe iarbă fiind un tabu.

Dureros este faptul că în aceste condiții, fotbalul românesc ar mai putea avea o tînără speranță care se stinge pe parcurs.

Cert este că transferul la Liverpool a căzut. „Cormoranii” au pus ochii pe el în toamnă, atunci cînd avea prestații excelente pentru Stuttgart.

Cristina Roventa a fost iubita lui Lucian Becali timp de cîteva zile, dar şi a unui om de afaceri arab, care a învăţat-o cum stau lucrurile cu viaţa de noapte.