Cristina Rus, implicată într-un accident rutier în București. Oamenii legii și salvatorii au intervenit de urgență la fața locului

Cristina Rus a fost implicată, marți, într-un accident rutier. Vedeta a trecut printr-o sperietură foarte mare, însă, din fercire, nu are răni sau probleme majore.

17 aug. 2022, 16:42
Cristina Rus, implicată într-un accident rutier în București. Oamenii legii și salvatorii au intervenit de urgență la fața locului

Accidentul s-a petrecut în București, în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord. Cristina Rus se afla pe linia de tramvai, iar atunci când a vrut să vireze stânga a intrat într-o altă mașină.

Polițiștii și pompierii au ajuns de urgență la fața locului. Din fericire, Cristina Rus e în afara oricărui pericol, nu a suferit răni. După accident, vedeta a condus de una singură mașina avariată.

Traficul a fost îngreunat pentru câteva momente, însă s-a rezolvat destul de repede. Mulți trecători s-au oprit din drum ca să vadă ce s-a întâmplat. Cristina Rus era singură în mașină la momentul impactului.

Ce mașină are Cristina Rus

Artista are un bolid de lux în valoare de 150.000 de euro. Mașina i-a fost avariată după impactul din trafic, însă sunt doar niște zgârieturi. Lucrul cel mai important este că ea e în afara oricărui pericol.

Cristina Rus, în vârstă de 41 de ani, era o artistă foarte apreciată și urmărită la începutul anilor 2000, când era în trupa Blondy, împreună cu Andreea Bănică. La vremea aceea, piesele pe care le lansa erau în topul muzical și avea concerte prin toată țara.

În ciuda succesului de care se bucura, artista a decis mai târziu să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice vieții de familie. Cristina Rus e căsătorită cu Dragoș Bîlteanu din 2009 și au împreună trei copii, un băiat și două fetițe.

Citește și Fiica Iuliei Albu îi seamănă leit. Cum arată Mikaela la 13 ani

Citește și Larisa Iordache s-a despărțit de noul iubit. Fosta gimnastă a dezvăluit tot pe rețelele de socializare