Fiica Iuliei Albu îi seamănă leit. Cum arată Mikaela la 13 ani GALERIE FOTO

Iulia Albu se poate declara mulţumită. Fiica ei, Mikaela, i-a moștenit trăsăturile superbe. La doar 13 ani, Mikaela îi calcă pe urme.

17 aug. 2022, 09:35

Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuţi critici de modă din România. A atras atenţia prin ţinutele sale extravagante şi de bun gust, dar şi prin alegerile sale mai puţin obişnuite, precum găina de companie. Alegerile Iuliei Albu au influenţat-o şi pe fiica ei. La 13 ani, Mikaela este o fetiță frumoasă, care a moştenit calitățile fizice ale mamei sale şi eleganţa acesteia.

Citeşte şi: FOTO: Anamaria Prodan, făcută praf de stiliști. Iulia Albu: „Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva!”

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată și de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou și cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori și aveți răspunsul!”, spunea Iulia Albu, în urmă cu ceva timp pentru Viva.

„Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează”, mai mărturisea Iulia Albu.

Citeşte şi: La ce aliment a renunţat Iulia Albu. Aşa reuşeşte să îşi menţină silueta suplă: „Nu consider asta ca un sacrificiu”

Criticul de modă a precizat că „sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală”.

„Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc”, mai spunea Iulia Albu pentru Viva.