Cristina Șișcanu a dezvăluit unde va face Crăciunul. Soția lui Mădălin Ionescu ține la tradiții

Cristina Șișcanu a dezvăluit unde va face Crăciunul. Odată cu participarea la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, soția lui Mădălin Ionescu are o activate intensă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește lucruri cu prietenii virtuli.

01 dec. 2022, 08:57
Cristina Șișcanu a dezvăluit unde va face Crăciunul. Soția lui Mădălin Ionescu ține la tradiții
Cristina Șișcanu a dezvăluit unde va face Crăciunul

Unde își va petrece Cristina Șișcanu vacanța de Crăciun. Vedeta ține la tradiții și la familie, dar mai ales la cea din urmă. Într-o postare pe Instagram, vedeta a mărturisit că se va bucura de Crăciun alături de cei dragi, acasă.

Citește și: Momente dificile pentru Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă cu fiica lor

Unde își va petrece Cristina Șișcanu vacanța de Crăciun

Vedeta ține la tradiții și la familie, dar mai ales la cea din urmă. Într-o postare pe Instagram, vedeta a mărturisit că se va bucura de Crăciun alături de cei dragi, acasă. ”Unde faci Crăciunul?”, a întrebat-o un fan pe soția lui Mădălin Ionescu. ”Acasă fac Crăciunul, ca de obicei sau de cele mai multe ori l-am făcut acasă”, a răspuns vedeta.

Cristina Șișcanu a atras atenția și mai mult publicului odată cu participarea la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Dragii mei, am primit foarte multe mesaje despre participarea mea la ”Bravo, ai stil!”. Vreau să vă spun că deja am câștigat enorm fiind în această competiție: am evoluat din punct de vedere stilistic, am învățat foarte mult despre estetică, fashion, trend-uri, ce mi se potrivește etc.

 Dar cel mai important lucru: și în această situație mi s-a confirmat că atitudinea și încrederea de sine fac diferența! A avea încredere în propria persoană nu înseamnă să fii lipsit de modestie, ci dimpotrivă !

Devii încrezătoare doar în urma unui proces lung de autocunoaștere prin muncă, perseverentă și autoeducare”, a declarat Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare, după ce a fost eliminată din competiție.