Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil: „Mă bate la cap cu ideea asta”

Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil. Vedeta are o familie frumoasă alături de Mădălin Ionescu, cu care are o fetiţă, Petra. Jurnalistul mai are doi copii din prima căsnicie, însă, în ultima vreme, micuţa le cere părinţilor un frăţior sau o surioară.

15 oct. 2022, 09:31
Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil: „Mă bate la cap cu ideea asta”
Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil

Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil. Prezentatoarea a mărturisit că i-ar plăcea să mai aducă un copil pe lume, însă ceva o reține. Fiica ei, Petra, a găsit soluţia şi i-a spus să adopte un copil. Mai mult decât atât, insistă cu această idee, iar părinţii se gândesc dacă vor face acest pas sau nu.

Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil

Mie mi-ar plăcea (n.r să mai facă un copil), dar tot timpul mă reține ceva, nu știu de ce. Petra (n.r fiica ei) chiar de curând are o fază în care îmi tot cere un frate sau o soră, mai mici, pentru că mai mari are, și eu zic: „Petra, eu sunt foarte ocupată de dimineața până seara, cum o să reușim să le facem pe toate?” și ea zice: „Dacă nu vrei, putem să adoptăm” așa mi-a zis și de ceva timp tot mă bate la cap cu ideea asta, să adoptăm un copil. Ea are cinci ani și jumătate și recent a înțeles situația asta cu casele de copii”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Cristina Şişcanu. Ce se întâmplă cu vedeta chiar în acest zile

Cristina Şişcanu, despre lupta cu depresia

Vedeta și-a surprins fanii după ce a recunoscut că s-a confruntat şi ea cu boala acestui secol. Soţia lui Mădălin Ionescu a mărturisit că și-a dat seama că are nevoie de ajutor și a decis să apeleze la un specialist. De asemenea, a mai spus că rugăciunile au ajutat-o foarte mult să treacă peste această perioadă cumplită.

De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședințe deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Prin multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat. Asta e foarte important. Până la urmă succesul e și într-o astfel de stare, stă în mâinile fiecăruia. Normal că trebuie să ne ajutăm de tot ce putem!”, a declarat Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu s-a retras de câțiva ani din televiziune și a decis să se axeze pe un alt domeniu. Atrasă tot mai mult de ideea de a dezvolta o comunitate mare în mediul online, fosta jurnalistă a devenit un adevărat influencer pe rețelele de socializare.