Cristina Șișcanu, acuzată că i-a fost amantă lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul TV a dat cărțile pe față: „Să vă spun ceva celor care de-a lungul timpului ați dat cu pietre”

Mădălin Ionescu a vorbit despre începutul relației sale cu Cristina Șișcanu, după ce lumea i-a acuzat că înainte de a deveni soț și soție au fost amanți.

21 mart. 2024, 17:05
Cristina Șișcanu, acuzată că i-a fost amantă lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul TV a dat cărțile pe față: „Să vă spun ceva celor care de-a lungul timpului ați dat cu pietre”
Mesajul lui Mădălin Ionescu după ce Cristina Șișcanu a fost acuzată că i-a fost amantă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 13 ani, timp în care au reușit să își construiască o familie frumoasă. Însă, înainte de a o cunoaște pe Cristina Șișcanu, prezentatorul TV a mai fost căsătorit cu Mihaela Coșeraroi, alături de care are doi copii, Filip și Ștefania. Din relația cu actuala soție a mai rezultat o fiică, Petra.

Citește și: Cristina Șișcanu a fost prădată de escrocii cibernetici. Vedeta va merge la poliție pentru a-și recupera banii: „O să-i dau în vileag în curând”

Relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu a început la scurt timp de la divorțul prezentatoruui de prima soție. Multă lume a acuzat-o din această cauză pe Cristina Șișcanu că ea ar fi fost motivul divorțului.

În cadrul unei postări pe rețelele sociale, jurnalistul a primit mai multe întrebări de la fanii săi, printre care s-a strecurat și o întrebare referitoare la relația sa cu actuala soție.

Mădălin Ionescu s-a enervat pentru că oamenii o acuză pe Cristina Șișcanu că i-ar fi fost amantă, spunând clar cum a început povestea lor de iubire.

„Nu, nicio clipă, Cristina este o femeie mult prea mândră pentru a accepta un astfel de statut. Am început relația din momentul în care eu eram singur. Stăteam la Unirii împreună cu Ștefania, în apartamentul în care rămăsesem noi doi, Filip din păcate s-a dus în altă parte în momentul în care mama lui a părăsit acel spațiu.

Țin minte și acum prima reacție a lui Filip atunci când ne-a văzut pe mine și Cristina. Eram în parcul Carol, ne-a luat mâinile, palmele și le-a pus una în cealaltă și a zâmbit pentru că el simțea cu adevărat nevoia unor părinți uniți, care să-i stea aproape.

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic: „M-am săturat! Cine sunteți voi să mă criticați pe mine?”

A văzut acest lucru în noi și a avut dreptate. Vreau să vă mai spun ceva celor care de-a lungul timpului ați dat cu pietre fără să intuiți cât de mare a fost teroarea voastră. Dacă s-ar fi întâmplat așa, persoana lezată ar fi făcut circul cel mai mare. Presiunile semnificative, enorme, încât probabil că s-ar fi întâmplat zilnic să fim atacați, dar nu s-a produs niciun episod de genul ăsta.

Oare de ce? Nici nu realizați cât de rău i-ați făcut Cristinei sau cât de ușor v-ați pronunțat și cât de nevinovată este această femeie”, a declarat Mădălin Ionescu.