Cristina Şişcanu, acuzaţii grave la adresa juraţilor de la „Bravo, ai stil!”

Cristina Şişcanu a lansat o serie de acuzaţii grave care au surprins pe toată lumea. Aceasta a insinuat că Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu au avut anumite legături cu unele dintre concurente.

20 dec. 2020, 14:05
Cristina Şişcanu, acuzaţii grave la adresa juraţilor de la „Bravo, ai stil!”

Cristina Şişcanu, acuzații grave: Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu au fost părtinitori! Vedeta l-a acuzat pe Cătălin Botezatu că a primit foloase materiale sau de altă natură de la Andreea Tonciu pe parcursul sezonului „Bravo, ai stil!„. Juratul s-a arătat indignat de acuzațiile primite!

Cristina Şişcanu, acuzații grave dupăp finală

Cătălin Botezatu a declarat că nu se poate discuta despre așa ceva și că acuzația este puerilă și nefondată. Acesta a mărturisit că, într-adevăr, s-a întâlnit la un moment dat cu Anamaria Prodan, nașa de cununie a Andreei Tonciu, și au vorbit despre ea, însă lucrurile s-au oprit aici. După ce a terminat cu creatorul de modă, Cristina Șișcanu a luat-o în vizor și pe Raluca Bădulescu, care a spus despre ea că a ajuns până în finalul competiției doar din noroc și că nu ar avea vreun merit. Tirul de acuzații nu s-a oprit aici, iar Cristina Șișcanu a avut ceva de spus și la adresa lui Maurice Munteanu. Aceasta l-a acuzat pe jurat că a stat în spatele ținutelor Alexandrei Ungureanu, concurenta care a pus mâna pe marele premiu.

Alexandra Ungureanu este castigatoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!” 2020. Theo Rose a pierdut

„Ați stat în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu?”, l-a întrebat Cristina Șișcanu. Juratul i-a răspuns imediat, scurt și la obiect, evitând să dea curs discuțiilor contradictorii: „Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu!”.