Cristina Şişcanu, criticată după ce a ieşit AŞA pe stradă: „Mie şi lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin să tuşească lângă noi”

Cristina Şişcanu a creat o adevărată controversă pe reţelele de socializare după ce a mers la cumpărături alături de soţul ei, Mădălin Ionescu, echipată din cap până în picioare.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 05:53

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a purtat combinezon, mănuși, ochelari de protecție și mască. Internauții au criticat-o imediat, iar vedeta a reacţionat.

Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o dată la șapte zile din casa și echipați așa), am scăpa de pandemie mult mai repede!

Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea?”, a explicat Cristina Șișcanu pe Instagram.

Vedeta a ținut să precizeze că echipamentul purtat de ea nu e deloc costisitor, și-l poate permite orice și recomandă tuturor să poarte așa ceva când pleacă la cumpărături.

„Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi.

Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unica folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe lună!

De ce să mă supun riscului pentru că un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu) ??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea? Oameni buni, ce aveți ? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale? Un astfel de combinezon costă 9 lei.

Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și să strănute lângă noi„, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

 loading...