Cristina Şişcanu, cu ochii în lacrimi despre moartea tatălui său: „Cei de la Salvare mi-au zis că nu poate fi transportat, pentru că își pierde viața, și dacă rămâne acasă se întâmplă același lucru”

Cristina Șișcanu este în doliu, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Jurnalista a postat în urmă cu puțin timp un videoclip pe pagina sa de Facebook, fiind și prima sa apariție de când tatăl ei a murit. Soția lui Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi în momentul în care a început să vorbească despre părintele ei, cât și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

12 mart. 2024, 09:45
Cristina Şişcanu, cu ochii în lacrimi despre moartea tatălui său: „Cei de la Salvare mi-au zis că nu poate fi transportat, pentru că își pierde viața, și dacă rămâne acasă se întâmplă același lucru”

Cristina Şişcanu a izbucnit în lacrimi pe internet după ce tatăl ei s-a stins din viață.  Prezentatoarea de la Metropola TV este îngenuncheată de durere după moartea părintelui său. Vedeta nu s-a mai putut abține și le-a spus urmăritorilor ei prin ce trece după pierderea suferită.

Tatăl Cristinei Șișcanu s-a stins din viață vineri, pe data de 8 martie 2024. Soția lui Mădălin Ionescu a transmis vestea tragică pe platformele online, publicând un scurt mesaj în memoria părintelui său. Însoțind anunțul dramatic, vedeta a postat o fotografie din copilăria sa, exprimând durerea profundă pe care o resimte. Cu toate acestea, abia acum a ales să vorbească deschis despre tatăl ei.

Cristina Şişcanu este profund marcată de trecerea în neființă a tatălui său. În ciuda eforturilor de a-și stăpâni emoțiile în fața fanilor, lacrimile i-au inundat imediat chipul prezentatoarei TV.

Cristina Șișcanu este în doliu. Tatăl vedetei a murit: „Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”

Cristina Şişcanu este îngenuncheată de durere după pierderea tatălui său. Într-o încercare de a clarifica unele aspecte legate de pierderea tatălui său, vedeta a început prin a menționa cât de dificil îi este fără el. Cu toate acestea, a decis să nu rămână acasă, ci să se întoarcă la muncă, dorind să evite solitudinea și să gestioneze suferința în mod continuu.

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun, fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor. Pierderea lui e foarte greu de dus. Dacă nu-mi ocup mintea cu lucruri de făcut nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, durerea e mare. M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă și să nu vin la muncă și m-am gândit că nu pot să fac asta, fiindcă e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu”, a fost mesajul transmis de Cristina Șișcanu pe pagina ei de Facebook.

În timp ce împărtășea public suferința sa, cu scopul de a se elibera de povară, Cristina Șișcanu a început să-și amintească de momentele frumoase petrecute alături de tatăl ei. Vedeta și-a amintit în special de cele din copilărie. Ea a adus în discuție modul în care acesta o striga mereu și a rememorat similitudinile dintre ei, atât din punct de vedere fizic, cât și în ceea ce privește sensibilitatea.

„Amintirile mele cu el din copilărie și cele mai recente sunt vii. În copilărie nu cred că a existat o zi să nu vină de la muncă cu ceva bun pentru mine (…). Știam că dacă caut prin buzunare găsesc ceva bun pentru mine. Era una dintre formele lui de a-mi arăta că mă iubește. Îmi spunea mereu „Cristinuța„. E părintele căruia îi semăn fizic și de la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil”, a mai spus prezentatoarea TV.

Cristina Şişcanu a dezvăluit că tatăl ei avea multe probleme de sănătate, însă cele mai grave au fost cele de la inimă. El a reușit să își ducă boala pe picioare mai bine de un an de zile, însă trupul său a cedat pe data de 8 Martie 2024, chiar de Ziua Internațională a Femeii. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce gând o liniștește în aceste momente dificile. Cristina Șișcanu se bucură că tatăl ei acum este într-un loc în care nu mai suferă și este convinsă că nu este singur, fiindu-i alături tatăl lui Mădălin Ionescu, care s-a stins din viață în 2021.

Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns pe Internet. Cu ce probleme se confruntă vedeta: „Da, am plâns, nu mă simt bine. Simt niște amețeli”
„A fost mai bine decât ne-au spus doctorii că vă fi. Practic, avea niște probleme cu inima și multe alte probleme de sănătate, însă cea mai gravă era problema cu inima. Îmi amintesc că după acel episod de anul trecut doamna doctor cardiolog ne-a zis că efectiv nu trebuie să facă niciun efort, să stea în pat, că nu se poate interveni. El totuși a fost mai bine, s-a plimbat prin casa pe propriile picioare, mă rog, nu vreau să intru în detalii despre suferințele lui(…) Dorul este cumplit și e foarte greu să mă adaptez noii situații.

Deși știu, nu vreau să fie un clișeu, pentru el e bine acolo că a scăpat de suferința asta fizică, se chinuia foarte mult, mă liniștește foarte mult gândul că este cu tatăl lui Mădălin, și el a fost un om deosebit, s-au înțeles foarte bine. Nu e singur acolo sus. Mă rog pentru el”, a declarat Cristina Şişcanu.