Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns pe Internet. Cu ce probleme se confruntă vedeta: „Da, am plâns, nu mă simt bine. Simt niște amețeli”

Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns, pe Internet. Prezentatoarea s-a prezentat cu ochii în lacrimi în fața fanilor și a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor. Se pare că vedeta se află într-un punct destul de dificil și încearcă să depășească aceste momente.

07 mart. 2024, 14:28
Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns pe Internet. Cu ce probleme se confruntă vedeta: „Da, am plâns, nu mă simt bine. Simt niște amețeli”
Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns pe Internet

Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns pe Internet. Chiar dacă mulți spun că vedeta trăiește ca o divă și nu are nicio responsabilitate, se pare că realitatea este alta. Soția lui Mădălin Ionescu este mama cu normă întreagă, femeie de carieră, iar asta îi ocupă foarte mult timp.

Citește și: Păruială între Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu. Totul ar fi plecat de la nişte oale şi tigăi

Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns pe Internet

Prezentatorea TV le-a mărturisit fanilor că responsabilitățile au copleșit-o, iar faptul că nici măcar nu reușește să se odihnească bine a adus-o pe marginea prăpastiei.

Dacă voi credeți că viață mea este de divă și de răsfăț continuu, vă înșelați. Doamnele care mai spun: ‘Vai, ce mare lucru’, ce pot să spun… Vă spuneam săptămâna trecută cred că simt niște amețeli, că nu mă simt bine, probabil iarăși sunt în prag de burnout.

Acum merg repede spre televiziune. Am plâns, da. Am plâns ca să mă descarc de surmenaj, de oboseală. Dar am băut apă, o să iau un magneziu imediat ce ajung, pentru că am o emisiune cu un invitat care are o poveste destul de grea, greu de dus.

Trebuie să îmi reglez partea cu somnul neapărat, să dorm mai mult și mai bine, pentru că de aici starea mea generală nu e bună și atunci având foarte multe lucruri de făcut tot timpul sunt cu inima-n gât și nu reușesc să mă țin de timp, să mi le pun pe toate pe ore. Apoi intru în panică pentru că nu reușesc și că îmi stric tot ce am plănuit, mai ales când am înregistrări nu pot să întârzii, nu am cum.

Sunt multe, și copiii și ei cu ale lor, stările lor emoționale. Chestii mărunte care mănâncă timp și te epuizează. V-am mai spus și de Filip că este supărat, ieri Mădălin s-a dus cu el la doctor și nu a fost cooperant, astăzi era supărat. Ca femeie așa, ca mamă, câteodată te simți depășită, dar mergem înainte”, a spus Cristina Șișcanu.