Cristina Șișcanu, în lacrimi! Apel disperat făcut de soţia lui Mădălin Ionescu: „Ar putea fi salvat!”

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a făcut public cazul unui băiețel bolnav, dorindu-și enorm să-l ajute, așa că le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram.

08 feb. 2022, 11:21
Cristina Șișcanu, în lacrimi! Apel disperat făcut de soţia lui Mădălin Ionescu: „Ar putea fi salvat!”
Cristina Șișcanu, în lacrimi! Apel disperat făcut de soţia lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, în lacrimi! Apel disperat făcut de soţia lui Mădălin Ionescu: „Ar putea fi salvat!”. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a făcut publică drama lui Mihăiță, care are nevoie de ajutor pentru un tratament ce este extrem de costisitor.

Cristina Șișcanu, în lacrimi! Apel disperat făcut de soţia lui Mădălin Ionescu: „Ar putea fi salvat!”

Cristina Șișcanu a ascultat-o pe mama micuțului bolnav şi a cerut ajutorul comunității sale pentru a-l salva pe băiat. „Am urmărit-o mai devreme pe mama lui Mihăiță care are nevoie de ajutor. Nu pot să vorbesc acum, o să las câteva imagini ca să înțelegeți ce problemă gravă are Mihăiță și că soluționarea acestei probleme stă în mâinile noastre și nu trebuie să facem un efort prea mare, un efort foarte mic, dar dacă fiecare dintre noi, cei care sunteți în comunitatea mea și nu numai, am reuși să facem acest gest, Mihăiță ar putea fi salvat și ar putea să aibă șansele unei vieți normale”, este apelul făcut de Cristina Şişcanu pe Instagram.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu mai dorm împreună. Se anunţă un nou divorţ în showbiz? „Să știți ce vă așteaptă”

Cristina Sișcanu a trecut prim momente dificile la mijlocul lunii ianuarie, când a fost infectată cu Covid-19. Vedeta s-a vindecat, dar soţul ei, Mădălin Ionescu, a dezvoltat o formă mai gravă şi a ajuns în spital. „Am făcut pneumonie, într-adevăr. M-am dus la „Matei Balș” ca să aflu ce am, nu ca să rămân acolo. Am fost în ambulatoriu. Am făcut niște cocktailuri cu vitamine acasă, de asta am mâinile pline de vânătăi, dar nu am ajuns în stare gravă la spital sau în perfuzii. Plămânii mei au fost afectați 15%, din fericire pentru mine. M-am dus la timp la spital tocmai ca să nu ajung în stare gravă la spital”, a spus Mădălinm Ionescu.