Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Dezvăluiri incendiare: „Am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne”

Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Vedeta și partenerul ei sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Petra, care are șase ani. Chiar dacă sunt o familie fericită, puțini își mai aduc aminte care a fost începutul relației lor.

08 sept. 2023, 16:16
Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Dezvăluiri incendiare: „Am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne”
Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie

Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Înainte de a se ajunge la altar cu Mădălin Ionescu, prezentatoarea a avut o relație de ani buni cu George Papari. Afaceristul a făcut dezvăluiri incendiare la acea vreme și spunea că ajunsese să-l considere chiar prieten și să fie apropiat și cu soția lui de la acea vreme, Mihaela.

Citește și: Mădălin Ionescu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu: „Este bine să fim atenți”

Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie

Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat.

Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de un an. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic.

Mihaela a renunţat la tot – la studii, la o profesie – pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători!”, povestea Papari, în anul 2010.

În ceea ce-l privește pe George Papari, afaceristul din Pipera nu a reușit să treacă peste relația cu Cristina Șișcanu, motiv pentru care și-ar fi pus viața sentimentală pe planul doi, deși a ajuns la vârsta de 63. Are probleme atât în dragoste, cât și în afaceri. Potrivit Cancan.ro, afaceristul ar fi fost nevoit să-și închidă restaurantele pe care le deținea, iar din cauza unor abateri ar fi rămas și fără permisul de conducere.