Mădălin Ionescu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu: „Este bine să fim atenți”

Mădălin Ionescu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță, iar prezentatorul mai are doi copii din prima căsătorie. Jurnalistul a detaliat cum ar trebui să arate cuplul perfect, longeviv și a dat exemple în procente, îndemnându-i pe oameni să fie prudenți.

08 sept. 2023, 08:43
Mădălin Ionescu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu: „Este bine să fim atenți”
Mădălin Ionescu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu. Prezentatorul consideră că rezistența unui mariaj constă cel mai mult în interacțiunea intimă, adică într-un procent de 30%. ”Ar trebui să fie explozivă”, subliniază Mădălin Ionescu, ”pe baza experienței lui”, adăugând și că latura amoroasă ”este un factor extrem de important, pentru că de multe ori aici e cheia unor momente fabuloase”.

Citește și: Scandal monstru în showbiz. Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii. Ce întrebare incomodă i-a pus Mădălin Ionescu: „Nu vreau, lasă-mă să plec!”

Mădălin Ionescu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu

Tot pe primul loc, într-un procent de 30%, jurnalistul pune și ”valorile comune, același mod de a privi viața, sunt extrem de importante”, punctând că alți 20% ar trebui să fie comunicare.

Mai departe, Mădălin Ionescu este de părere că 10% dintr-o căsnicie ar fi bine să se aloce timpului liber. Soții să-și rezerve un moment doar pentru ei, plecând în vacanțe, ieșind în oraș sau pur și simplu să rămână fiecare singur, pentru a se regăsi.

Ultimele procente, 10%, ar trebui să fie surprize. Partenerii să-și dăruiască lucruri, pentru a se uimi reciproc și pentru a crea o legătură mai puternică astfel.

(…) Iar în ultimă instanță, cele 10 procente ar trebuie alocate unei zone în care fiecare face surprize celuilalt, adică să nu fim banali după ce avem câțiva ani de relație, să nu uităm că partenerul ar trebui să fie surprins din când în când, contează, este important.

Deci, din punctul meu de vedere, dacă se respectă aceste procente, șansele ca un cuplu să rămână cât mai solid și mai mult timp împreună sunt foarte mari. Este bine să fim atenți la aceste elemente care contează într-o relație de succes”, a explicat Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.