Cristina Şişcanu, mesaj emoţionant pentru mama sa la aniversare. Tatăl vedetei este internat în spital FOTO

Cristina Șișcanu a postat pe rețelele de socializare un mesaj foarte emoționant la adresa mamei sale, de ziua acesteia, dar a transmis și faptul că tatăl ei se află în spital, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

10 aug. 2022, 10:34
Cristina Şişcanu, mesaj emoţionant pentru mama sa la aniversare. Tatăl vedetei este internat în spital FOTO
Cristina Şişcanu, mesaj emoţionant pentru mama sa la aniversare

Cristina Şişcanu, mesaj emoţionant pentru mama sa la aniversare. „Mama este internată în spital cu tata (nu e nimic grav), dar nu am putut să fim împreună din cauza pandemiei… nu am putut să-i vizitez”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram. Cristina Șișcanu i-a făcut şi o urare emoţionantă mamei sale. „Astăzi este ziua de naștere a mamei mele. La mulți ani plini de sănătate și fericire!”.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, se gândește serios să devină mamă pentru a doua oară. „Meseria de părinte este una dintre cele mai complicate. Imi doresc să mai devin părinte pentru a doua oară. Chiar eram hotărâtă să trecem la treaba sa zic asa, dar sincer mă sperie lumea în care suntem. Deocamdată sunt reticientă. Mi-aș dori un băiețel, dar mai așteptăm”, a declarat Cristina Șișcanu.

Cristina Şişcanu dezvăluie cum a fost furată de femeia care o ajuta la curăţenie. Reacţia femeii când a fost confruntată: „A fugit din curte. Nu faci aşa ceva dacă eşti nevinovat” GALERIE FOTO

„La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri. Așa e! E cam fiecare cu treburile lui. Ștefania este mare, deja este adult în toată firea, are 25 de ani. S-a mutat singură, nu mai stă cu noi. Are însă un apartament aproape de noi. Are și un job foarte bun. A ajuns să dețină o poziție de director într-o firmă care se ocupă de comercializarea parfumurilor. E într-o zonă foarte frumoasă, care-i place foarte mult. Filip a făcut și el 18 ani, este și el adult acum. Ce să mai?! Noi avem copii de toate vârstele! Petra are cinci ani…”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au îmbogăţit în pandemie. Firma lor a fost asaltată de comenzi, câţi bani au câştigat cei doi

Cei doi au împreună un copil, Petra. Mădălin Ionescu mai are doi copii, Ştefania şi Filip, ambii majori, din căsătoria cu Mihaela Coşerariu.