Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au îmbogăţit în pandemie. Firma lor a fost asaltată de comenzi, câţi bani au câştigat cei doi

Pandemia a fost o mină de aur pentru unii, care au făcut bani mai mulţi decât în vremurile obişnuite. Printre aceşti norocoşi s-a numărat şi un cuplu cunoscut din showbiz, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu.

22 apr. 2022, 09:39
Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au îmbogăţit în pandemie. Firma lor a fost asaltată de comenzi, câţi bani au câştigat cei doi

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au o firmă care ocupă de producţia video şi nu au dus lipsă de comenzi pe timpul pandemiei, ba dimpotrivă.

Cifra de afaceri declarată de Cristina Șișcanu pentru firma ei și a lui Mădălin Ionescu a crescut, față de anul anterior, cu peste 350% și a ajuns la peste 680.000 de lei, adică aproximativ 136.000 de euro, bani din care a plătit și salariul singurului angajat, scrie Fanatik.ro. Profitul a fost semnificativ, de aproape 280.000 de lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

Eu muncesc mai mult decât un angajat care lucrează de la 8 la 5. (…) Câştig suficient de mulţi bani şi o să-ţi spun sincer: din banii pe care îi câştig, fac din când în când câte o investiţie în accesorii de brand şi pun şi bani deoparte pentru şcoala Petrei„, a spus Cristina Şişcanu, pentru sursa citată.

Citeşte şi Cristina Şişcanu a izbucnit pe Instagram: „Terminați să mai donați mâncare refugiaților ucraineni”

Cristina Șicanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, pe Petra, dar jurnalista este mamă și pentru cei doi copii ai prezentatorului TV din prima căsătorie, Ștefania și Filip.

Mega Life Vision are ca obiect de activitate producție cinematografică, video și programe de televiziune.

Citeşte şi Criza din Ucraina. Cristina Şişcanu are propriul război: „Ipocritelor mustăcioase, staţi cu fundul pe canapea”