Cristina Șișcanu rupe tăcerea după ce a fost acuzată că i-a spart căsnicia lui Mădălin Ionescu: „Fosta lui parteneră era într-o altă relație”

Cristina Șișcanu rupe tăcerea după ce a fost acuzată că i-a spart căsnicia lui Mădălin Ionescu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste zece ani și au împreună o fetiță. Jurnalistul mai are doi copii din prima căsnicie.

22 feb. 2023, 19:01
Cristina Șișcanu rupe tăcerea după ce a fost acuzată că i-a spart căsnicia lui Mădălin Ionescu: „Fosta lui parteneră era într-o altă relație”

Cristina Șișcanu rupe tăcerea după ce a fost acuzată că i-a spart căsnicia lui Mădălin Ionescu. La începutul relației, drumul lor a fost presărat de diferite obstacole, care de care mai dificile. Pe vremea când s-au văzut prima dată, vedeta avea doar 25 de ani, fiind angajată ca reporter la Antena 1.

Mădălin Ionescu avea deja notorietate în cadrul acestui domeniu, fiind prezentatorul emisiunii „Acces Direct”. Totuși, când s-au cunoscut, prezentatorul nu divorțase încă de fosta soție, motiv pentru care trustul a luat o decizie radicală.

Citește și: Cristina Şişcanu, revoltată după amenda primită de soţul ei: „Doamne, ce lege absurdă”

Cristina Șișcanu rupe tăcerea

Când m-am cuplat cu Mădălin, eu aveam 25 de ani. Eram un copil, mă refer din punct de vedere profesional, pe care, pe vremea aceea, Antena 1 îl luase și mă trimiteau la toate castingurile. Aveau mari planuri cu mine și chiar făcusem un pilot. Faptul că eu m-am cuplat cu Mădălin, mi-a distrus absolut tot. Vreau ca lumea să înțeleagă lucrul acesta. Și nu o spun ca și cum regret. Deloc nu regret.

Pe mine m-au dat afară, dar nu am înțeles de ce, pentru că nu mi s-a spus. Și la scurt timp și pe Mădălin. Foarte multe persoane s-au mai despărțit tot din cadrul aceluiași trust și nu s-a întâmplat nimic. Și noi am luat-o de la capăt.

Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate..

Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop. Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult”, a mărturisit Cristina Șișcanu, la Ego.ro.