Cristina Şişcanu, revoltată după amenda primită de soţul ei: „Doamne, ce lege absurdă”

Cristina Şişcanu, revoltată după amenda primită de soţul ei. Prezentatoarea este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo unde împărtăşeşte cu fanii multe momente din viaţa ei. Recent, şi-a arătat dezamăgirea după ce soţul ei, Mădălin Ionescu, a fost amendat pentru viteză, în Italia.

04 feb. 2023, 17:28
Cristina Şişcanu, revoltată după amenda primită de soţul ei: „Doamne, ce lege absurdă”
Cristina Şişcanu, revoltată după amenda primită de soţul ei

Cristina Şişcanu, revoltată după amenda primită de soţul ei. Vedeta a dezvăluit de curând pe rețelele de socializare că soţul ei a primit o amendă de peste 50 de euro acasă zilele trecute, pentru o contravenție rutieră comisă în vară, în Italia.

Citeşte şi: Motivul pentru care Cristina Șișcanu și Anca Serea și-au retras copiii de la grădiniță: ”Aștept să treacă nebunia”

Cristina Şişcanu, revoltată după amenda primită de soţul ei

Într-o zonă cu limită de viteză 70 km/h, soțul Mădălin a condus cu 71,5 km/h. Adică a depășit viteza legală. A fost imortalizat de aparatul radar, iar acasă a sosit amenda.

Cristina Șișcanu consideră că legea italiană este absurdă, probabil având în vedere că depășirea vitezei legale a fost destul de mică. Însă, femeia a admis că nu va contesta amenda, ci o va plăti.

Am primit o amendă de circulație din Italia, pentru o neregulă, pentru o contravenție pe care am comis-o…nu am comis-o eu, că Mădălin conducea mașina, în luna iulie, când am fost în Italia (…)

Limita de viteză era de 70 de km/h și noi am condus cu 71, 5 km/h. Doamne, ce lege absurdă, dar mă rog, vă dați seama că voi plăti”, a povestit Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Cristina Şişcanu vrea să adopte un copil

Vedeta are o familie frumoasă alături de Mădălin Ionescu, cu care are o fetiţă, Petra. Jurnalistul mai are doi copii din prima căsnicie, însă, în ultima vreme, micuţa le cere părinţilor un frăţior sau o surioară.

Prezentatoarea a mărturisit că i-ar plăcea să mai aducă un copil pe lume, însă ceva o reține. Fiica ei, Petra, a găsit soluţia şi i-a spus să adopte un copil. Mai mult decât atât, insistă cu această idee, iar părinţii se gândesc dacă vor face acest pas sau nu.

Mie mi-ar plăcea (n.r să mai facă un copil), dar tot timpul mă reține ceva, nu știu de ce. Petra (n.r fiica ei) chiar de curând are o fază în care îmi tot cere un frate sau o soră, mai mici, pentru că mai mari are, și eu zic: „Petra, eu sunt foarte ocupată de dimineața până seara, cum o să reușim să le facem pe toate?” și ea zice: „Dacă nu vrei, putem să adoptăm” așa mi-a zis și de ceva timp tot mă bate la cap cu ideea asta, să adoptăm un copil. Ea are cinci ani și jumătate și recent a înțeles situația asta cu casele de copii”, a mărturisit Cristina Șișcanu.