Cristina Șișcanu și-a îngrijorat fanii. Cu ce probleme se confruntă: „Mi-a făcut niște injecții în gingii, ca un fel de anestezie”

Cristina Șișcanu și-a îngrijorat fanii, mărturisind că trece printr-o perioadă dificilă și nu se simte deloc bine. Vedeta este sinceră față de membrii comunității sale și împărtășește atât momentele frumoase din viața sa, cât și pe cele mai grele. Se pare că acum suferă de dureri  foarte puternice, din cauza faptului că și-a făcut albire dentară. 

14 oct. 2023, 17:15
Cristina Șișcanu și-a îngrijorat fanii. Cu ce probleme se confruntă: „Mi-a făcut niște injecții în gingii, ca un fel de anestezie”
Cristina Șișcanu și-a îngrijorat fanii

Cristina Șișcanu și-a îngrijorat fanii. Prezentatoarea TV  a mărtursit că nu este pentru prima dată când are astfel de dureri după o vizită la medicul stomatolog. Ea suferă de sensibilitate dentară, însă mărturisește că albirea este singura intervenție la care apelează și asta pentru că este o fire fricoasă.

Citește și: Cristina Șișcanu a făcut anunțul cu ochii în lacrimi după 12 ani de mariaj: „De ceva timp mă preocupă, obsesiv chiar”

Cristina Șișcanu și-a îngrijorat fanii

Știți că eu împărtășesc cu voi și momentele fericite, dar și cele în care nu mă simt tocmai bine, cum este cel de acum. Îmi amintesc că și acum 12 ani, înainte de nuntă, mi-am făcut albire dentară. Pe vremea aceea se făceau cu lampa și atât de tare m-au durut dinții, încât noaptea a trebuit să-l rog pe doctorul de la vremea respectivă să vină să-mi facă ceva să nu mă mai doară dinții.

Mi-a făcut atunci niște injecții în gingii, ca un fel de anestezie, ca să suport mai ușor durerile. Ei, și din când îmi fac această albire dentară. Unii dintre voi o să spună ‘De ce îți trebuie?’. Este singura chestie estetică pe care mi-o fac, cu acest gen de consecințe. Nu aș recurge la intervenții din astea grave, nu sunt grave, dar mă rog, cu recuperări, cu chestii de genul acesta. Cel puțin nu acum, eu sunt fricoasă.

Ce voiam să vă spun este că mi-am mai făcut de atunci de câteva ori albirea și de fiecare dată, în seara zilei în care îmi fac albire, am o sensibilitate la dinți și mă dor. Am luat niște antiinflamatoare și am o sensibilitate. M-am băgat în pat și aștept să-mi treacă. (…)”, este o parte din mesajul transmis de Cristina Șișcanu pe rețelele sociale.