Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, le-a dezvăluit urmăritorilor săi dacă este însărcinată sau nu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu de mulţi ani, iar cei doi au împreună o fetiță pe nume Petra, și încă doi copii dintr-o relație anterioară a lui Mădălin Ionescu.

02 ian. 2022, 19:19
Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, le-a dezvăluit urmăritorilor săi dacă este însărcinată sau nu

După ultimele fotografii postate de Cristina Şişcanu în perioada sărbătorilor de iarnă, în care apare cu puțină burtică, fanii și-au pus întrebarea dacă aceasta va aduce pe lume un bebeluș.

Frumoasa brunetă a fost întrebată în repetate rânduri dacă este însărcinată de către marea sa comunitate, după ce apărut un videoclip în timp ce se afla alături de prietenii apropiați.

Vedeta este foarte activă în mediul online, unde le împărtășește fanilor momentele frumoase din viața ei, dar și etapele prin care trece. Cristina Șișcanu le-a explicat urmăritorilor săi că a luat câteva kilograme în plus în perioada sărbătorilor de iarnă și că nu este vorba despre o sarcină.

”Nu sunt gravidă! M-am îngrășat”, a scris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare, potrivit Spynews.

De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că în perioada sărbătorilor și-a făcut toate poftele culinare. Cristina Șișcanu este o mămică devotată și petrece destul de mult gtimp cu cei trei copii, așa că vedeta se împarte atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

Cristina Șișcanu a aniversat 10 ani de la nunta cu Mădălin Ionescu în 2021

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit anul acesta 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit rele religios în urmă cu un deceniu, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical.

Vedeta a mărturisit în urmă cu puțin timp care este secretul unei căsnicii reușite, dar și cum reușesc să decurgă totul perfect în relația lor.

„Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu la InstaStory, în urmă cu puțin timp.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, decorat de Arhiepiscopia Tomisului cu Crucea Dobrogei: „Sunt realmente impresionat şi onorat. O voi primi pentru sprijinul acordat ortodoxiei în al doilea an al pandemiei”