Cristina Șișcanu, victima escrocilor de pe internet: „Este o țeapă, o mare țeapă!”. Avertismentul vedetei pentru urmăritorii săi din online

Cristina Șișcanu și-a luat mare țeapă după ce a dat o comandă online pe internet. Soția lui Mădălin Ionescu le-a povestit ulterior urmăritorilor ce i s-a spus că trebuie să fie în colet și ce era, de fapt.

10 apr. 2024, 19:32
Cristina Șișcanu, victima escrocilor de pe internet: „Este o țeapă, o mare țeapă!”. Avertismentul vedetei pentru urmăritorii săi din online

În ultima perioadă, escrocii dau țepe pe internet prin tot felul de metode. Apelează la șantaj sau la oferte împachetate frumos doar ca să-i lase pe oameni fără bani. Și de multe ori le și iese.

Și Cristina Șișcanu a căzut recent în plasă. Vedeta le-a povestit urmăritorilor de pe Social Media ce a găsit în cutia misterioasă comandată online.

Citește și Oana Lis, disperată din cauza problemelor financiare. Face eforturi uriașe ca să-și susțină soțul: „Nu pot să mă mai prefac, am nevoie de bani”

Soția lui Mădălin Ionescu a văzut peste tot promovându-se un site care pune la vânzare cutii surpriză cu gadgeturi foarte scumpe și nu a ezitat, mai ales că oferta promitea că prețul plătit este cu mult mai mic decât valoarea produselor. Din nefericire, a fost luată prin surprindere când a deschis coletul. În loc de acele gadgeturi promise, vedeta a primit în cutie o forfecuță, un joc cu bețișoare, un cablu USB și alte lucruri de acest fel.

Când a deschis coletul și a văzut ce țeapă și-a luat, Cristina Șișcanu a ținut neapărat să le arate și urmăritorilor săi despre ce e vorba, ca să nu se lase păcăliți, la rândul lor.

„Bună, fetelor. Vă amintiți că am făcut un video în care am deschis o cutie misterioasă pe care am comandat-o și în care mi se promiteau lucruri mai valoroase decât am plătit? Și anume să fie gadgeturi? Și am primit această mizerie. Ce țeapă mi-am luat când am deschis-o și am găsit prostiile astea. (…) Este o țeapă, o mare, mare țeapă. Nu am rezolvat, pentru că nu am apucat în timpul ăla scurt să mă prezint la Poliție. Este o mare păcăleală. Scrie România, dar, de fapt, nu este din România. Am încercat să dau de ei, însă nu am reușit. Asta e, se întâmplă”, le-a transmis Cristina Șișcanu urmăritorilor, într-un videoclip publicat pe pagina ei personală de Facebook.

Citește și Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 43 de ani. Vedeta s-a schimbat complet după ce a renunțat la televiziune