Cristina Spătar a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: ”Nu mă simt foarte bine”

Cristina Spătar trece prin momente dificile din cauza unei probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista, află în rândurile de mai jos.

07 feb. 2024, 09:29
Cristina Spătar a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: ”Nu mă simt foarte bine”

Cristina Spătar trece prin momente dificile din cauza unei probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista, află în rândurile de mai jos.

Citește și Cristina Spătar, una dintre cele mai criticate femei din România. ”De ce avem botox, de ce suntem grase, de ce suntem babe…M-am abținut”. Cum reacționează soțul vedetei când citește comentariile de pe internet

Cristina Spătar nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Vedeta este foarte urmărită în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii ei toate noutățile.

În urmă cu câteva zile, vedeta i-a cam speriat pe urmăritori, atunci când a postat câteva imagini din spital.

Ulterior, artista le-a explicat acestora că se confruntă cu o problemă la ochi, de care nici în momentul de față nu a scăpat.

”Am fost de urgență la spital”

În urmă cu puțin timp, Cristina Spătar dezvăluia că are o infecție la ochi, cauzată de faptul că a purtat prea mult lentilele de contact, iar genele false pe care și le-a aplicat au agravat problema.

Totuși, vedeta nu a vrut să rateze Revelionul Artiștilor, acolo unde a mers pentru a le fi alături tuturor colegilor săi de breaslă.

Direct de la petrecere, Cristina Spătar a făcut câteva mărturisiri. Cântăreața a povestit că încă se confruntă cu dureri mari și că, deși urmează un tratament, infecția de la ochi nu a dispărut.

Acum, artista regretă că nu a fost mai grijulie și le-a sfătuit pe toate doamnele și domnișoarele ce o urmăresc să nu îi urmeze niciodată exemplul, căci vor avea de suferit.

„Mă doare foarte tare ochiul. Am o infecție la ochi, de la lentilele de contact, de la lipiciul de la gene…Cert este că nu mă simt foarte bine, dar am încercat să onorez invitația, ținând cont că este o seară specială. Este Revelionul Artiștilor, sunt alături de toți colegii. Evenimentul acesta noi îl programăm de foarte mult timp.

Citește și Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar! „Regina R&B” dată afară din casă chiar de Moș Nicolae: „Nu pot să spun la televizor. Am ieșit și cu cei doi copii”

Înainte de petrecere am fost de urgență la spital. Eu sunt sub tratament…Am avut niște dureri groaznice! Fetele ar trebui să știe să nu poarte lentilele mai mult de o zi, nu cum am făcut eu și să aibă grijă când își pun genele false să închisă bine ochiul, ca să nu afecteze. Nu este glumă! Nu este de joacă!”, a spus Cristina Spătar, potrivit Playtech.ro.