Cristina Spătar, una dintre cele mai criticate femei din România. ”De ce avem botox, de ce suntem grase, de ce suntem babe…M-am abținut”. Cum reacționează soțul vedetei când citește comentariile de pe internet

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Deși este o femeie frumoasă, deseori se întâmplă ca oamenii să o critice din diferite lucruri. Iată despre ce e vorba.

26 ian. 2024, 09:38
Cristina Spătar, una dintre cele mai criticate femei din România. ”De ce avem botox, de ce suntem grase, de ce suntem babe…M-am abținut”. Cum reacționează soțul vedetei când citește comentariile de pe internet

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. Deși este în lumina reflectoarelor de foarte mulți ani, vedeta încă reprezintă un magnet pentru critici.

Citește și Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar! „Regina R&B” dată afară din casă chiar de Moș Nicolae: „Nu pot să spun la televizor. Am ieșit și cu cei doi copii”

Cristina Spătar este obișnuită cu lumea care o critică pe internet, după atâția ani în lumina reflectoarelor, însă Vicențiu Mocanu, soțul ei, este de puțin timp în atenția oamenilor.

Cristina Spătar a dezvăluit cum reacționează omul de afaceri atunci când ea este trasă la răspundere pentru felul în care arată sau pentru operațiile estetice și hainele pe care le poartă, de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Vicențiu Mocanu nu este de prea mult timp în atenția publică, mai exact, abia de când a devenit soțul Cristinei Spătar a început să capteze atenția.

Cristina Spătar s-a căsătorit cu alesul său, Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri din Râmnicu Vâlcea, în vara anului 2023.

”Soțul meu zice să le dau block”

Se pare că afaceristul este deranjat atunci când oamenii din online îi critică soția și ar lua cu totul alte măsuri decât o face Cristina Spătar.

Cântăreața spune că soțul ei o sfătuiește să îi blocheze pe oamenii care îi lasă comentarii răutăcioase.

„Mie nu îmi place să fac story, nu îmi place cum apar la televizor, niciodată nu mi-a plăcut. Sunt obligată, acesta este trend-ul, trebuie să filmezi, să comunici, să vorbești! Am făcut așa ceva, eram cu niște colege la niște filmări, la un post de televiziune de folclor. Eram cu Adriana Antoni și Roxana Birică.

Am făcut un reels. Ne-au judecat doamnele în vârstă, am intrat să văd. De ce avem botox, de ce avem buze, de ce ne dăm cu ruj roșu, de ce una e grasă, de ce una e slabă, de ce avem riduri, de ce am îmbătrânit, de ce suntem babe? Am intrat să văd cine comentează. Au fost niște doamne care cred că au peste 65-70 de ani. Mi s-a părut urât să judeci, să critici!

De ce nu vin dânsele să cânte, să danseze? Să vină ele la televizor să vadă cum este să fii pe sticlă! Nu mi-a plăcut! M-am abținut. Într-adevăr, soțul meu zice: Dă-le block, dă-le block!’. Nu poți să stai toată ziua să dai block oamenilor, îi mai lași să comenteze!

Citește și Cristina Spătar, cu salvarea la propria nuntă! Clipele de panică pe care le-a trăit la cel mai mare eveniment din viața ei: „Am chemat paramedicii la hotel, am stat cu perfuzii”

Nu mă deranjează, criticile sunt, de cele mai multe ori, bune și constructive, încerc să învăț din chestia asta, dar uneori mi se par exagerate! Vorbim de răutatea gratuită! Lumea e rea! Orice s-ar întâmpla, noi știm că lumea e rea! Oricât de bună și de drăguță ești, mereu se găsește cineva căruia să nu îi convină!”, a declarat Cristina Spătar pentru Ego.ro.