Cristina Spătar a povestit TOTUL! Află detalii EMOŢIONANTE despre arestul soţului

De când soţul său a fost eliberat din închisoare, Cristina Spătar zâmbeşte din nou şi se bucură de faptul că totul a revenit cât de cât la normal. Deşi în perioada în care soţul ei a fost arestat, artista a îndurat multă suferinţă, Cristina Spătar a avut puterea să treacă peste toate aceste cumpene şi să vadă partea frumoasă a vieţii.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 11:20
Cristina Spătar a povestit TOTUL! Află detalii EMOŢIONANTE despre arestul soţului

Cristina Spătar nu a avut tocmai o perioadă bună atunci când soţul ei a fost arestat. Însă, cu toată suferinţă care a venit ca un trăsnet asupra familiei sale, Cristina Spătar a avut puterea să meargă mai departe şi să lupte până când totul va reveni la normal.

Puterea pe care a avut-o artista în această perioadă neagră din viaţa sa s-a datorat nu doar copiilor ei, ci şi credinţei sale. Într-o declaraţie recentă pentru Kanal D, Cristina Spătar a declarat că: „N-am clacat, chiar dacă am avut zile foarte grele. Recunosc, am suferit mult, dar acum suntem din nou împreună. Am fost la mormânt la Arsenie Boca şi am simţit că m-a ajutat. El, Dumnezeu şi mama mea din cer! Ei au fost alături de mine şi m-au ajutat să fac faţă. A fost o perioadă delicată. Sunt o femeie puternică şi am trecut şi peste asta”.

Citeşte şi  Ce le-a spus Cristina Spătar copiilor săi despre tatăl arestat preventiv