Cristina Spătar, cu salvarea la propria nuntă! Clipele de panică pe care le-a trăit la cel mai mare eveniment din viața ei: „Am chemat paramedicii la hotel, am stat cu perfuzii”

Cristina Spătar a avut parte de cel mai frumos moment din viața ei, însă lucrurile nu s-au desfășurat chiar așa cum a planificat. Totul a pornit de la faptul că acesteia i s-a făcut rău și a fost nevoită să cheme salvarea.

26 iun. 2023, 11:20
Cristina Spătar, cu salvarea la propria nuntă! Clipele de panică pe care le-a trăit la cel mai mare eveniment din viața ei: „Am chemat paramedicii la hotel, am stat cu perfuzii”
Cristina Spătar cu salvarea la propia nuntă! Clipele de panică pe care le-a trăit la cel mai mare eveniment din viața ei: „Am chemat paramedicii la hotel, am stat cu perfuzii”

Cristina Spătar a îmbrăcat rochia de mireasă și a petrecut alături de 500 de invitați pentru a celebra unul dintre cele mai importante momente din viața ei. Aceasta s-a căsătorit în acest weekend cu un milionar din Râmnicu Vâlcea, Vicky Mocanu. Cununia religioasă a avut loc chiar în orașul natal al mirelui.

Citește și: Cristina Spătar, probleme cu fostul soț înainte de nuntă: „El crede că așa se cresc copiii. Nu plăteşte nimic, niciodată nu a plătit pensia alimentară”

Totul s-a desfășurat ca la carte, iar mirele a fost implicat în toată organizarea evenimentului, astfel încât totul să iasă așa cum au visat. Cu toate că vremea nu a fost prea prietenoasă sâmbătă și chiar a și plouat, aceștia au considerat că este un semn de belșug și nu s-au lăsat demoralizați.

Slujba a avut loc la biserica „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea și au avut două perechi de nași, pe binecunoscutul artist de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros, al orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela.

Mirii au încercat să se bucure de fiecare moment de la nunta lor, cu toate că mireasa s-a confruntat și cu o serie de probleme. Cristina Spătaru a avut și un moment în care i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza epuizării și a emoților. Cei doi au chicotit pe tot parcursul ceremoniei religioase, iar când au ieșit din biserică s-a aruncat cu orez și au dat drumul la 30 de porumbei albi.

Nunta a fost parcă desprinsă dintr-un basm, iar pe scenă s-au urcat unii dintre cei mai faimoși artiști din România. Andra, orchestra Lăutarii de la Chișinău condusă de Maestrul Nicolae Botgros, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi, Mariana Ionescu Căpitănescu au fost doar câțiva dintre artiștii care au încins atmosfera la nunta Cristinei Spătar. Rochia miresei a avut 10 kilograme, iar tortul 150 de kilograme.

Cristina Spătar a încercat să se bucure de nunta ei de vis, cu toate că acesteia is-a făcut chiar și rău, cel mai probabil din cauza oboselii. Chiar înainte de slujba de la biserică, o echipă de paramedici a fost chemată la hotel pentru a-i administra artistei vitamine și perfuzii menite să o pună puțin pe picioare.

„Am chemat paramedicii la hotel, de la 16 la 18 am stat cu perfuzii, m-am simțit super epuizată. Mi-a fost puțin rău și la nuntă, dar am mers înainte! Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc acum și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la nuntă și la petrecere! A însemnat mult pentru noi!”, a declarat Cristina Spătar.

Spre dimineață, în timpul recitalului lui Adrian Minune, Adriana Bahmuțeanu a complotat să fure mireasă și a făcut-o! Împreună cu Georgiana Lobonț și Claudia Ghițulescu, fetele au dus mireasa în bucătărie și a pus-o să taie o ceapă, însă mireasa a obiectat așa că Georgiana Lobonț i-a sărit în ajutor și s-a oferit ea să taie ceapa în locul Cristinei Spătar. Adrian Minune a anunțat dispariția miresei, însă Regina R&B-ului s-a întors repede lângă soțul ei, pentru că nu a vrut să lipsească prea mult de la propria nuntă.

„Mă bucur mult pentru ea, îmi doresc să îi fie bine, să fie fericită, până la adânci bătrâneți. Numai cine a trecut prin ce a trecut ea înțelege. Totul a fost la superlativ!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu a cărei nuntă urmează în toamna.

Citește și: Cristina Spătar, cadou de două milioane de euro de la soțul ei: „Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”