Cristina Spătar, cadou de două milioane de euro de la soțul ei: „Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”

Cristina Spătar, cadou de două milioane de euro de la soțul ei. Artista și Vicențiu Mocanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, s-au căsătorit civil, iar acum se pregătesc de nuntă. Cântăreața trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar de ziua ei de naștere, partenerul i-a pregătit o mega surpriză.
Alina Costache
19 iun. 2023, 11:27
Cristina Spătar, cadou de două milioane de euro de la soțul ei:
Cristina Spătar, cadou de două milioane de la soțul ei

Cristina Spătar, cadou de două milioane de euro de la soțul ei. Vicențiu își răsfață soția, astfel că i-a făcut un cadou o clădire cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați. Blocul se află în Crevedia, în județul Dâmbovița.

Darul vine și cu responsabilități, deoarece artista va trebui să se ocupe de gestionarea clădirii și va avea chiar de construit acolo noi spații de business, la parter.

Citește și: Cum a reușit Cristina Spătar să slăbească 17 kilograme. Dieta genială care îți permite să mânânci orice: „Am ajuns la greutatea iniţială”

Cristina Spătar, cadou de două milioane de euro de la soțul ei

Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară.

Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!.

De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a declarat Cristina Spătar, pentru Click.ro.

Vicențiu Mocanu a mărturisit că o iubește necondiționat pe cântăreață și că are încredere totală în ea, motiv pentru care vrea să îi asigure un trai foarte bun. Bărbatul are și el un băiat, care este de-o vârstă cu fiica vedetei. Cei trei copii se înțeleg foarte bine, iar acest lucru îi bucură pe ambii părinți.

Ne-am găsit amândoi iubirea pe care o căutam. Cred enorm în soția mea, de aceea i-am și făcut acest cadoul, ca să-și poată dezvolta mai multe business-uri. Susținută, Cristina poate să ajungă enorm de departe.

În clădirea pe care a primit-o de ziua ei își poate face studio de înregistrări, restaurant, apartamente pentru închiriere în regim hotelier. Este o clădire multifuncțională în care poate să îmbine mai multe activități pe care vrea să le dezvolte!

Este clar faptul că o iubesc infinit și că lucrurile vor decurge și de acum încolo tot în același fel și în același ritm! O să fim neobosiți, iar ea susținută poate să ducă aceste business-uri sus de tot! Soția mea merită totul!

Nu a făcut rău nimănui și are un suflet curat și mare cât o lume întreagă! Merită tot Universul! Avem trei copii minunați împreună! Albert, fiul meu, are 11 ani, și îl cheamă ca pe băiatul Cristinei, care va face 14 ani. Fiul meu este de-o seama cu Aida, fetița ei!”, a declarat Vicențiu Mocanu, pentru sursa menționată mai sus.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca Bali, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Îți pune cătușele imediat! Este interzis în România. Te bagă direct la închisoare
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Bătaie în Parlamentul României. I-a spart nasul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce a urmat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Interzis în toată România. Legea este în vigoare din 2008
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'